Nem tudom mit kezdhetnék az életemmel!?
Most 27éves vagyok, és úgy érzem, az életem nem halad sehová, nincs semmi értele. Elvégeztem a főiskolát, közben felköltöztem Bp-re, buliztam, voltak barátaim, és úgy láttam, tart valahová az életem. De nem így lett... Már 3éve végeztem, és még mindig nem találtam egy rendes munkát, olyat, amit élvezettel csinálnék, és megfizetnének érte, hogy jussak valahová. Most alkalmi munkából tartom fenn magam, ami épp arra elég, hogy kifizetem az albérletem, a diákhitelem, és kész. Ha a szüleim nem segítenének, akkor kb. kajára se nagyon lenne. Pedig már eléggé ég a pofám ilyen idősen.
A másik nagy baj, h már egy kezemen meg tudom számolni, hány barátom maradt. Ugyanis mindenki kiment külföldre, szétszóródtak a világ minden tájára, a legjobb barátom is hajón dolgozik, és baromi magányosnak érzem magam nélküle. Senki nincs, aki támogat, vagy feldob, ha elkap a depresszió. Vagy csak kézenfog, h gyere, próbáljunk meg valami külföldi munkát, új életet, valamit... Alig mozdulok ki otthonról lassan, és borzalmasan érzem magam, mikor látom, h más itt-meg ott volt a barátaival, engem meg itt hagytak. Se munkám, se pénzem, se barátaim, és még egy pasi sincs az életemben, pedig úgymond már "benne vagyok a korban." A családom is mindig felhozza, csak nevetek rajta előttük, de fogalmuk sincs, mennyire fáj ez nekem. Ha ők nem lennének nekem, nem is tudom lenne e értelme élnem. Ha valaki élt már át hasonlót, vagy csak tud valami hasznos tanáccsal szolgálni, azt megköszönném... :(
tudod a hozzád hasonló "vidám" emberekkel pont ez a baj, hogy midnenhez vigyorognak, mert a problémákat enm tudják megoldani.
persze értem, meg valahol jogos, hogy nem csak oltás kell, stb, de én nem ez a vigyorgós fajta vagyok, inkább megmodnom neked, és ezekből annyira életképtelennek jöttél le, hogy mindegy mit írunk - nem először találkozok ilyen emberekkel.
először ezt az önámítást és folyamatos tagadást kéne abbahagynod, és beismerned magad előtt, hogy egy depressziós, szerencsétlen alak vagy, akinek senki se fog segíteni, és ha ezen képes vagy túllépni, akkor majd elkezded megoldani a problémáidat.
ha a szüleid besegítenek, akkor már jobb lenne ha kérnél tőlük annyi pénzt, hogy külföldre menj. ez van, ilyen az ország, menekülni kell, neked inkább örülni kéne, hogy vannak szüleid, akik segíteni tudnak, és addig kell elhúzni, amíg lehet. itt még 2-3 évig semmi sem fog változni, ha a fidesz marad kormányon.
mondjuk ha semmi munkatapasztalatod nincs, akkor startkártyát igényelhetsz, meg nézz olyan hirdetéseket ami kifejezetten startkártyás pályakezdőknek van. mondjuk rohadtul nem tudom elhinni, hogy nem tudsz elhelyezkedni az eüben, azok után, hogy így is kevés az orvos, meg nyugdíjba küldtek 1 másik adagot...
menj el kórházakba, látogass eü intézméyneket, csaltakozz hozzájuk facebookon, meg minden, hajtzsd k ia beled, mert ha enm, akkor pár hónap múlva éhendöglesz.
Nem mondtam, h anyagi problémákba ütközne, h kimenjek, hanem mint említettem egynéhányszor EGYEDÜL nem szeretnék! Ennyi... És nem vagyok orvos, bármilyen furcsán is hangzik, a SOTE-n számos szak van még az orvoson kívül. Nem mintha itthon megérné orvosnak lenni, hacsak nem magánpraxisod van, nőgyógyász, vagy gyakorlot orvos vagy.
Tényleg általában jóhangulatú, pozitív ember vagyok, nem csak a felszínen. Imádok nevetni, és alapjáraton megoldom minden bajom, bármi van, nem sírok senkinek, és nem várom, h bárki is segítsen rajtam. Uh. ne lovagoljatok azon, h "ne várd, h valaki segítsen, meg aládrakjon bármit", nem várom. Csak jöjjön velem, én pedig intézem a többit. Nem hiszem, h egyedül vagyok avval, h nem akarok világgá menni olyan egyedül, mint a kisujjam, h amíg be nem illeszkedek, addig legyen velem egy biztos pont. Sosem voltam félős, a főiskolára is úgy költöztem fel Bp-re, h senkit sem ismertem a városban, se a suliban, és nem volt semmi bajom evvel. De azért külföld kicsit más.
"Nem mondtam, h anyagi problémákba ütközne, h kimenjek, hanem mint említettem egynéhányszor EGYEDÜL nem szeretnék!"
így meg főképp mindegy mit írok. aki ennyire önállótlan ilyen idősen, azt enm itt fogom 2 perc alatt megnevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!