Mit kezdhetnék az életemmel, a jövőmmel?
Figyelt kérdés
18éves múltam, most végeztem a szakiskolában a szakmám élelmiszer- és vegyi áru eladó, 4es lettem.
Szeretnék érettségizni, és nem tudom hogy hogyan forgassam az életem jó irányba, mit végezhetnék mivel nekem ez az eladói munka nem csak hogy nem tetszik de még csak alkalmas sem vagyok rá, hisz nem annyira végezhetek fizikai munkát mivel műtve van a gerincem.
Ezért fordulok ide, talán van itt aki jó irányba terel és tanácsot is ad.
Köszönöm szépen
L
2011. jún. 8. 14:01
1/3 anonim válasza:
Iratkozz be egy középiskolába, ahol esti tagozaton megtudod csinálni az érettségit, mellette meg dolgozz.
Elmehetsz pl. pénztárosnak is. Tudom, nem egy álom meló, de ott legalább ülhetsz és valamilyen szinten kapcsolódik a tanulmányodhoz is.
2/3 anonim válasza:
tanulj nyelvet es estin erettsegizz, mellette dolgozz es ha tudsz egy biztos szinten angolul, vagy nemetul es van is hozza affinitasod menj kulfoldre dolgozni egy kis idore. Sokkal konyebb az eletedet elkezdeni. Gondolj bele otthon bolti eladokent, mennyi ido kell ahhoz, hogy megalapozd a jovod?En ezt tennem a helyedben. Ez az en velemenyem.
3/3 anonim válasza:
Semmikép ne menny estire. Old meg másképp mert nagyon nehéz. Én csináltam és nem bírtam. Mondjuk 12 óra után szívatós is. De az esti nem a legjobb meg oldás. Ha a szüleid támogatnak akkor mindenképp meny tovább tanulni egy olyan iskolába ami tetszik. Mert ha nem meg bánod! Írd le egy papírra hogy mik azok a dolgok amiket a legjobban szeretsz és tudsz csinálni majd írj melléjük egy két iskolát ahol azt tanítják, és vedd sorra a lehetőségeidet hogy melyik iskola tetszik a legjobban és oda menny. Nekem is ezt kellet volna csinálnom. De én eléggé el csesztem és rossz helyre mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!