Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg én lennék a hibás?

Tényleg én lennék a hibás?

Figyelt kérdés
4-en voltunk barátnők,és az egyik járt a baráti társaságunkból egy csávóval,majd szakítottak és a másik bnőm fél évre rá összejött vele. Mind2en szerelmesek és sugárzik a boldogság róluk,amit előző esetben nem lehetett elmondani. Mikor ez kiderült én az utóbbi bnőm mellett álltam ki hogyha boldog,akkor miért is ne lehetne az. Ez volt a hibám, a mai napig cseszegetnek midnenért én vagyok a hibás nem hívtuk őket ide-oda,mert eddig sem jöttek,mikor velük voltam akkor mintha ott sem lettem volna észre sem vettek, és semmiben se lehet igazam. Valóban hazudtam,hogy tudtam a dologról de könyörgöm ebbe nekem beleszólásom semmi nem volt sem közöm. Mostanság odáig fajult h én gyerekes vagyok,senkiházi...és lassan kezdek idegileg tönkre menni remegek,egyfolytában sírok,és a magánéleti kudarcaim jutnak eszembe,hogy még barátom sincs,nem vagyok boldog...Mit csinálhatnék az ellen hogy ne menjek rá teljesen? hogy lehetnék erősebb? A válaszokat előre köszönöm! L/19
2009. szept. 27. 22:13
 1/4 anonim ***** válasza:
44%
Ne foglalkozz másokkal, ez a legjobb tanács. HA nem foglalkozol a hülyeségeikkel, akkor nem veszed magadra.
2009. szept. 28. 01:49
 2/4 anonim válasza:
68%

Őszinte leszek. Nem teljesen értem a kérdés közepét (de lehet h az én hibám). A véleményem ennek ellenére, az, hogy próbáld meg ezt tisztázni velük, a legjobb személyesen csak arra figyelj, hogy ne vitatkozás legyen belőle, mert annak semmi értelme. Ha személyesen valamilyen oknál fogva nem megy, akkor írj egy üzenetet (jobban kitudod fejteni érzéseid, gondolataid, nem szól közbe senki) De inkább személyesen.

Ha miután ez megtörtént (vagy nem sikerült miattuk) és még mindig ugyan úgy állnak hozzád, akkor szerintem felesleges tovább erőlködnöd, ne pazarold az időd olyanokra, akik nem tartanak érdemesnek arra, hogy veled töltsék idejüket. Keress más társaságot, ha már tényleg nem kérnek belőled. De először is próbáld meg tisztázni, nyugodt körülmények között, és ha nem sikerült, akkor hagyd őket… Ha nem vagy boldog akkor próbálj meg új dolgokat kipróbálni, új emberekkel megismerkedni.

Hogy lehetnél erősebb? Hmm.. Személyes tapasztalatom szerint, ha valakinek rossz kedve van, akkor mindig lassú zenét hallgat. NEM SZABAD!!! Hallgass olyan zenét, amitől felpörögsz, erőt érzel magadban. Menj el futni, sportolj. Fogadd el önmagad, ha ez sikerül máris boldogabb leszel.

„ A legtöbben a sikert a pénzel és a hatalommal azonosítják, de valójában ez egy elmeállapot.” B.S.

Sok szerencsét !

18/F

2009. szept. 28. 14:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat:)írtam üzenetet mert másképp most nem tudtunk találkozni,és gyáva embernek neveztek,a többi jelzőt nem mondom...úgyhogy hagyni kell őket úgy érzem.
2009. szept. 28. 15:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, miért borulsz ki ettől ennyire. Jó, a barátság kell, és szép dolog, de ha mégse, akkor nem kell eröltetni. A te világod, a te értékrended más. Nem kell eldönteni, hogy ki a hibás. (tényleg nem fontos, de szerintem neked van igazad) Nem kell barátkoznod velük, de összeveszni, vagy látványosan szakítani sem, szép fokozatosan eltávolodsz, új ismeretségeket, barátokat szerzel. Hogy van-e barátod, vagy nincs? Ez egyedül neked lehet fontos, vagy nem fontos. Ha van barátod, ez egyúttal egy korlát, egy akadály arra nézve, hogy legyen egy új, egy másik barátod. Szerintem nem baj, ha átmenetileg van egy "személyi űr", egy üres hely valaki számára, aki még nem jelent meg, de várja az alkalmat. Nem kellene abba a hibába esned, hogy csak azért szerezz egy barátot, nehogy a többiek azt mondják, hogy még barátod sincs. Ha nem akarsz teljesen bedilizni, akkor vedd a magad kezébe az életed, saját magad értékrendjére hagyatkozz, és azt tedd, amit te magad jónak látsz.
2009. szept. 30. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!