Tényleg én lennék a hibás?
Őszinte leszek. Nem teljesen értem a kérdés közepét (de lehet h az én hibám). A véleményem ennek ellenére, az, hogy próbáld meg ezt tisztázni velük, a legjobb személyesen csak arra figyelj, hogy ne vitatkozás legyen belőle, mert annak semmi értelme. Ha személyesen valamilyen oknál fogva nem megy, akkor írj egy üzenetet (jobban kitudod fejteni érzéseid, gondolataid, nem szól közbe senki) De inkább személyesen.
Ha miután ez megtörtént (vagy nem sikerült miattuk) és még mindig ugyan úgy állnak hozzád, akkor szerintem felesleges tovább erőlködnöd, ne pazarold az időd olyanokra, akik nem tartanak érdemesnek arra, hogy veled töltsék idejüket. Keress más társaságot, ha már tényleg nem kérnek belőled. De először is próbáld meg tisztázni, nyugodt körülmények között, és ha nem sikerült, akkor hagyd őket… Ha nem vagy boldog akkor próbálj meg új dolgokat kipróbálni, új emberekkel megismerkedni.
Hogy lehetnél erősebb? Hmm.. Személyes tapasztalatom szerint, ha valakinek rossz kedve van, akkor mindig lassú zenét hallgat. NEM SZABAD!!! Hallgass olyan zenét, amitől felpörögsz, erőt érzel magadban. Menj el futni, sportolj. Fogadd el önmagad, ha ez sikerül máris boldogabb leszel.
„ A legtöbben a sikert a pénzel és a hatalommal azonosítják, de valójában ez egy elmeállapot.” B.S.
Sok szerencsét !
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!