Az alábbi helyzetben hibás lennék?
Most egy kicsit hosszú leszek!
2éve volt egy barátnőm,akivel nagyon jóban voltam.Volt neki barátja akivel az első napon lefeküdt,és persze a barátjának a barátjával.Pár hónapig jártak(1hónapban 1*találkotzak 1napon),amikor teherbe esett.Persze falaztam neki,hogy ne tudja meg senki,mentem vele orvoshoz stb.Persze közben lefeküdt 1-2 baráttal.Nemrég terhes lett,és meg kellett tartani a babát mert nem vette észre hogy terhes.Volt egyközös barátnőnk aki elmondta nekem hogy terhes,s hogy nem tudja hogy ki az apa stb.Mert eközben dolgoztam és nem nagyon volt időnk beszélni, ha találkozni akartam vele hazudozott hogy most ezért azért nem tudunk találkozni.És még engem tart hibásnak,mert egy közös ismerősünk megkérdezte tőlem hogy igaz e hogy van babája,én meg mondtam hogy igen.Persze a közös barátnő mindent tagad,s rámkente az egészet.Hogy pletykálok.Pedig ez nem igaz.Pedig nagyon sokmindent köszömhetne nekem mindegyik.És még egy ideig tagadta hogy van gyereke.Más mit meg tenne hogy babája lehessen?Az egész család mindig azt hajtogatta hogy ő nem olyan lány aki lefekszik csak úgy bárkivel,és hogy nem engedné hogy egy fiú úgy közelítsen hozzá.És hogy szűz.Hát én nem tudtam hogy a szüzek szülnek!Most én lennék a hibás?Hogy lehet ilyen valaki hogy mindenfélékkel lefekszik?Ráadásul nem is 1 pasival.
Semmiképpen ne hibáztasd magad, nem Te tehetsz róla hogy ők nem vállalják a felelősséget a tetteikért!
Inkább örülj neki hogy megszabadultál az ilyenektől, és ne is foglalkozz velük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!