Hogyan vegyem rá magam a tanulásra?
lustaságra csak a megvonás a motiváció. Pl nincs internet, haverozás, szabadidő.
De ez ügyben a szülők az illetékesek.
a szüleimnek volt egy gyárigazgató ismerősük
én sem szerettem tanulni, egyszer elvitt a gyárba ez az ismerősünk, és bemutatta h mit csinálnak ott az emberek, és főleg MENNYIÉRT!!!milyen időbeosztásban.
akkor döntöttem el h tanulni kell, mert csak ez viszi előbbre az embert.
kaptam egy ajándékot is tőle, egy gyárban előállított anyagdarabot, azt mondta őrizzem meg, jó lesz emléknek, ha néha nem lesz kedvem tanulni
néha rámjött h minek a tanulás ekkor elővettem ezt a kis tárgyat, és új erőt kaptam
azóta elvégeztem a fősulit is, majdnem kitűnővel.
"a szüleimnek volt egy gyárigazgató ismerősük ..."
Tudod mennyi diplomás, értelmes ember dolgozik gyárakban?
Nem kötekedésképp írom, ne hogy félreértsd, csak elég sok mindent láttam, tapasztaltam már.
Én inkább azon szoktam elszomorodni, amikor látom,hogy valakinek a szülők minden lehetőséget megadnak, hogy tanuljon, de a gyerek nem él vele. Gondolok itt arra, hogy anyagilag támogatják, kényelmes, biztos otthont adnak neki, nem kell dolgoznia suli mellett stb...
Sokan összetennék a 2 kezüket, ha lenne rá lehetőségük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!