Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyire befolyásolja a...

Mennyire befolyásolja a házasságot/kapcsolatot a hízás? Mit lehet tenni addig is?

Figyelt kérdés

Sajnos undorítóan kövér vagyok és most hogy itt a nyár sajnos jobban látszik. Egyszerűen mindenhol látszik, mivel ilyenkor lekerül a ruha. A párom nem szól meg ezért mert neki így is szép vagyok, de tudom hogy nem.

Elkezdtem fogyózni rendesen, sportolok is rendszeresen már egy jó ideje, viszont már nagyon idegesít, hogy kövér vagyok és amíg lefogyok nem tudom, hogy mit kezdjek.

Ez kihat rám, mert nem tudom elengedni magam akár egy kerti bulin, ahol eszem - iszom van. Egyszerűen számolgatok mindenhol. Mindig hazudnom kell, hogy most "nem kívánom" ezt meg azt, mert szégyenlem hogy fogyózom.

Nagyon rossz, nem akarok állandó görcs lenni, de egy hányadék testben se jó élni. Kövérek! Biztos tudjátok milyen...

Nem akarok görcsös lenni, de zavar nagyon és lassú idő mire visszaállok a normális súlyra.

2013. ápr. 29. 08:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én 160 cm magas és 88 kiló vagyok. Na én kövér vagyok.. Mégsem panaszkodok ennyire mint te. Összeszorítom a számat, és fogyókúrázom és mellette heti 5 napot 2 órát edzem. 95 kiló voltam. Azt hittem júniusra lefogyok szépen, vagy legalábbis a nagy hasam lemegy valahogy. Hát még bőven van rajtam, de undorodok magamtól. Inkább örülök hogy lassan de szépen mennek le a kilók..

De valamiért van egy olyan érzésem hogy nálad a kövérség messze nem az mint nálam. Mondjuk 170 cm magas vagy és 60 kiló.. Ha igazam van, akkor te csak felesleges blamálod magad, mert ez az arány messze nem kövérség.. De ha tényleg olyan kövér lennél mit én akkor étrend változással, és rendszeresen sporttal szép lassan eltűnnek a kilók. Csak türelmesnek kell lenni..

2013. ápr. 29. 09:17
 12/13 anonim ***** válasza:
bocsi kimaradt egy nem szó.. Vagyis én nem undorodok magamtól....
2013. ápr. 29. 09:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Először is a lelkedben tegyél rendet. Ha szomorú vagy valamiért, ne kajába öld a bántod, hanem másban.

Ugyanúgy megmaradnak a problémák, sőt fokozod az elhízással.

Próbáld, másképp feldolgozni, és megoldani.

Este 6 óra utáni étkezést felejtsd el.

Ha a férjed látja azt rajtad, hogy igyekszel tenni ellen értékelni fogja, pláne ha még hatása is lesz!

Kerti partin amit írtál, az nem jó megoldás, ha ne eszel.

Mert ha lefogy, akkor már nem fogsz számolgatni, és visszajönnek a kilók. Mértékkel. Egy pici gyermekadaggal szerintem megehetnél. Legfeljebb másnap kevesebbet eszel.

Az hogy a kerti bulin ennél, és elfelejtenéd a depressziós 2 kg evést, szerintem ez jó csere lenne.

2013. ápr. 29. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!