Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyire befolyásolja a...

Mennyire befolyásolja a házasságot/kapcsolatot a hízás? Mit lehet tenni addig is?

Figyelt kérdés

Sajnos undorítóan kövér vagyok és most hogy itt a nyár sajnos jobban látszik. Egyszerűen mindenhol látszik, mivel ilyenkor lekerül a ruha. A párom nem szól meg ezért mert neki így is szép vagyok, de tudom hogy nem.

Elkezdtem fogyózni rendesen, sportolok is rendszeresen már egy jó ideje, viszont már nagyon idegesít, hogy kövér vagyok és amíg lefogyok nem tudom, hogy mit kezdjek.

Ez kihat rám, mert nem tudom elengedni magam akár egy kerti bulin, ahol eszem - iszom van. Egyszerűen számolgatok mindenhol. Mindig hazudnom kell, hogy most "nem kívánom" ezt meg azt, mert szégyenlem hogy fogyózom.

Nagyon rossz, nem akarok állandó görcs lenni, de egy hányadék testben se jó élni. Kövérek! Biztos tudjátok milyen...

Nem akarok görcsös lenni, de zavar nagyon és lassú idő mire visszaállok a normális súlyra.

2013. ápr. 29. 08:52
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

S a szokásos rosszban vagyok benne. Amikor elkap a bánat, akkor eszek...sajnos nagyon sokat tudok enni. Egy alkalommal meg tudok enni 2 kg súlyú kaját. Szóval gondoltam, hogy elmenjek gyomorszűkítésre, mert biztos vagyok benne, hogy kitágult a gyomrom!

Viszont azt tudom, hogy ehhez nagyon magas EXTRÉM súly kell, hogy ezt elvégezzék. Nekem meg nem extrém (ehhez a műtéthez legalább is nem az) a súlyom.

Nem tudom, hogy van-e olyan hely ahol extrém súly nélkül is bevállalna egy orvos.

Igazából ezzel van baj, hogy a gyomrom nagyon tág. HATALMAS.

Amikor bebűnözök, akkor nagy mennyiségű kaját eszem meg.

2 X vagy 3 X annyit, mint amivel jól lakik a párom (aki 94 kg.)

Mondjuk az igaz, hogy csak húst és salátát eszem, mert nem szeretem a pékárukat és tejtermékeket sem. 4 éve nem ettem már kenyeret. Szóval húson és zöldségen élek.

2013. ápr. 29. 08:57
 2/13 anonim ***** válasza:
Nézd, van akinek döntős, van akinek meg nem. Sok értelme nem lenne hazudni ez ügyben a parodnak, hiszen ha azt mondja, igy is tetszel neki, annak nyilván jelet is adja, nem?
2013. ápr. 29. 08:58
 3/13 A kérdező kommentje:
S nagyon ciki a kövérségem. Borzasztóan rosszul vagyok attól is, hogy látom hogy a lábam (combom) sokkal vastagabb mint a páromé (aki szintén nem egy nádszál belü alkat) Sőt neki még a férfiak között is szép IZMOS vastag combja van. S én még ennél is vastagabb vagyok, csak én nem az izomtól, hanem a hájtól...
2013. ápr. 29. 09:00
 4/13 A kérdező kommentje:

Én tudom, hogy a párom nem hazudik nekem, de nem akarom, hogy hosszabb távon ez megrontsa a dolgokat. A rossz hatása ennek az az, hogy frusztrált vagyok ettől és egyre jobban nem akarom magam mutatni, mindenki más mellett rondának érzem magam és ez befordít. Hiába dicsér meg, akkor is azt látom, hogy csak egy nagy hordót ölelget...s nem tudom elképzelni, hogy mi lehet a jó benne neki...

persze tudom, hogy nem a külsőség a minden és igazán szeret, de egyszerűen akkor is olyan ez a külső hogy fúj.

2013. ápr. 29. 09:02
 5/13 anonim ***** válasza:

Amikor összejöttetek milyen voltál??? Elvileg abba a külsődbe szeretett bele, azt "fogadta el"... Természetesen mindenki változik idővel. De már fiatal korban is sejthető, hogy hogyan változunk majd. Érezzük magunkon, hogy hízékonyak vagyunk, vagy az istennek nem tudunk felszedni pár kilót, hiába zabáljuk a csokoládét, vagy eléggé jól tartjuk formánkat, ez egyénfüggő. "Nézd meg az anyját!" (vagy apját) Ebből is lehet következtetni sokszor.

Ha én tudom, hogy iszonyú hízékony vagyok, de 25 éves koromban még így-úgy (elég jól) nézek ki, de tudom, hogy bármennyit sportolok és koplalok, akkor is elhízok majd, mint anyám, akkor mielőtt kimondom Fricinek az igent, azért megkérdezem, hogy biztos akkor is velem marad majd, ha megváltozik a külsőm, vagy sem?! Ha így is igen, akkor nincs görcs. Csak jó kis közös programokat kell szervezni, ami karban tart, és figyelni a táplálkozásra, hátha mégis sikerül nem nagyon elhízni.

Nem?

2013. ápr. 29. 09:03
 6/13 A kérdező kommentje:
Az utcán, társaságokban, otthon is azt érzem, hogy termetre mindenki kisebb nálam és miért vagyok ennyire nagydarab, sose értettem.
2013. ápr. 29. 09:04
 7/13 A kérdező kommentje:
Amikor megismerkedtünk akkor voltam mondjuk a legrosszabb passzban, kb. 2 kilóval még ennél is nehezebb voltam.
2013. ápr. 29. 09:05
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem itt van egy kis képzavar. Azt mondod, hogy bánatodban eszel, de bánatos meg azért vagy, mert kövérnek érzed magad? Ez egy csúnya ördögi kör, ha így van. Ha a párod ott van veled, akkor mi a kérdés? Nekem volt, hogy fogyóztam, a volt pasim átöltelt, és azt mondta, hogy "ez nem ugyanaz". Ki volt akadva. :) Ha fogyózol, magadért tedd, ne másért! Ne azért, hogy megtarts valakit, mert ezzel hozzá kötöd a dolgot, és - ne legyen így - de ha elhagy, akkor elveszted a motivációdat is. Ha viszont magadért teszed, lesz sikerélményed és még tetszeni is fogsz magadnak, na ezt senki nem veheti el tőled! Ehhez türelem kell, ezt el kell fogadnod. Ha nyár jön, ha tél. :)
2013. ápr. 29. 09:08
 9/13 anonim ***** válasza:
A kapcsolatodat nem a kövérséged fogja tönkretenni,hanem a rosszkedvűséged.Voltam kövér és soványabb is.Ugyanaz az ember voltam akkor és most is.Kövéren is zavarocskáztunk kint és locsoltuk egymást a slaggal,nevettünk hülyéskedtünk.Zavart a súlyom de azért annyira nem hogy emiatt depis legyek.Most én is fogyózom,még kb 5kilót kellene leadni hogy csúcsformámban legyek,mondjuk én a fógyózást sem veszem halál komolyan inkább lazán és közben is élvezem az életet.
2013. ápr. 29. 09:10
 10/13 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező.A panaszod hasonlit az enyémhez,mert én is fogyózom igaz hogy 1 hónapja kezdtem el.Én nem vagyok kövér de a szülés után maradt egy kis pocakom és ezt szeretném leadni.a párom szerint most is szexi vagyok de jó lenne ha a nyáron már lapos lehetne a hasam.szerintem ha a férjed szeret úgy ahogyan vagy akkor fogadd el magad.Nem magad vagy a világon kövérként.Próbálj megbékélni a testeddel és apró lépésekben haladni a fogyás felé.Parancsolj magadnak ,hogy ha bánatod van akkor ne étellel nyugtasd magad hanem inkább,menny futni én ezt szoktam.Sok szerencsét,,,
2013. ápr. 29. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!