Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg fura, hogy csak fiú...

Tényleg fura, hogy csak fiú barátaim vannak?

Figyelt kérdés
Egyszerűen a lányokkal nem jövök ki,én nem tudok arról dumálni,hogy milyen hajat csinálok holnap meg milyen műkörmöm lesz jövőhéten vagy milyen ruhàt veszek fel ekkor és ekkor vagy melyik pasi néz ki jobban.Az ilyeneket megtartom magamnak,nekem is van műkörmöm én is szeretek csinosan öltözködni vagy sasolni a fiúkat. De tényleg az ilyeneket megtartom magamnak.. A fiúkkal jobban kijövök,jobban eltudok velük beszélgetni bármiröl,de ha egy fiú elkezdi mondani,hogy nekem milyen haj állna jól vagy milyen jó a csillogós testápolom vagy a körmöm akkor kifutok a világból.. De visszatérve mindig fiúkkal lógok,fiú osztályba járok.. Rap zenéket hallgatok,szoktam szöveget is írni, ha úgy adodik verekedni is szoktam,de nem hajtépèsre meg ilyenekre..Sokan furàn néznek rám,hogy mindenhol fiúkkal látnak..Ilyen fiús lány vagyok,nem tudom megérteni miért fura ha nem lányokkal barátkozok hanem fiúkkal.17/L
2013. ápr. 28. 13:01
 1/4 A kérdező kommentje:
*gondolni
2013. ápr. 28. 13:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is mindig ilyen voltam és ilyen is maradok.

Egyetlen lány barátnőm van de ő is fiús típus. A barátságunk is olyan fiús. Azaz szidjuk egymást, hülyülünk, oltogatjuk egymást, sosem sértődünk meg, nem beszélünk csajos témákról stb.

Szóval nincs ezzel semmi gond. A többi lány meg irigykedik hogy jól kijövök a srácokkal. Azt hiszik hogy tetszem is nekik, de nem... Nem azért mert nem lennék szép csak tudják hogy én csak egy barát vagyok, meg van barátom :)

2013. ápr. 28. 13:25
 3/4 anonim ***** válasza:

amúgy én 18 vagyok.

De tényleg semmi furcsa nincs benne. Meg a srácok amúgy is 1000-szer jobbak. Nem nyafognak, nem sértődékenyek, nem kell dicsérni őket, őszinték és viccesek :D

2013. ápr. 28. 13:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Műköröm, FÚJJ!!

20f

2013. ápr. 28. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!