Én vagyok fura hogy ilyen különböző zenéket hallgatok egymás után, vagy csak a barátaim hülyék?
Az olyan szűklátókörű, nagyot élt, kiégett fiatal kis senkik akik azt hiszik mekkora tudósok úgy gondolják a stílus minden. És a kafa ember az aki csak rappet, hardcore-t vagy épp rockot hallgat. Tudod abból látszik, hogy mennyire intelligens, tág látókörű, figyelmes, nyílt ember minnél több féle zenét hallgat és kedvel.
Én például teljesen ellentétes stílusokban találtam meg a kedvenceim. Klasszikus piano dalok, r&b, populáris slágerek, rock, punk, hungarista, skinhead, népzene, soul, jazz, rap, country, alter. Nos valóban tiszta gáz vagyok, amiért tisztában vagyok a stílusok sokszínűségével, a nemzetek, kultúrák örökségével, pompájával. Valóban tiszta ciki.. -.-"
Én is összevissza hallgatok zenét. Mondjuk valami szomorút, sírósat, utána BMTH-t, Underoathot, aztán megint bőgőset. Szerintem ebben semmi beteges nincs...
21/L
Igen szerintem is nagyon fura vagy. De örülök, mert legalább nem vagyok egyedül. Én is mindent össze-vissza hallgatok, nálam simán megfér egy helyen a Korn és a Paramore
És engem sem értenek az osztálytársaim. Ha belehallgatnak a lejátszómba, egyik percben még metal, a másikban meg valami 'b*zis vacak'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!