Hogy tudnék nyíltabb lenni?
Figyelt kérdés
Nagyon kevés az önbizalmam sajnos. Nem szoktam beszélni sokan mondják h csendes vagyok és már utálom ezt ,meg hogy visszahúzódó. De félek mi lesz ha magamat adom és nem lesz egy barátom sem mint általánosban? Általánosban az volt h senki nem szólt hozzám mindenki utált mert azt hitték h én mondtam vmit pedig nem is . L172013. ápr. 27. 12:54
1/2 anonim válasza:
Pedig magadat kellene adnod, mert ha már barátokat szeretnél, jobb lenne ha olyanok lennének akik magad miatt kedvelnek, nem? Ne gondolkodj azon mit gondolnak majd mások rólad, egyedül lenni még mindig jobb, mint azon aggódni, megfelelsz-e másoknak.
2/2 A kérdező kommentje:
:) köszii
2013. ápr. 28. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!