Kezdek depis lenni?
Figyelt kérdés
pár hónappal ezelőtt sokkal élettel telibb,boldogabb voltam..csak azóta történt egy nem épp örömteli dolog..de nem hittem volna,h ekkora hatása lesz.előtte szinte mindennap jó kedvem volt,most meg ez ritkaság.szinte ugyanúgy élek,ugyanazokat csinálom mint azelőtt a dolog előtt,de mégis unalmasabbnak látom magam..attól félek,hogy ez nem akar majd elmúlni..nincs semmi célom az életben,semmi,amiben jó lennék..mit tehetnék magammal? ha azt írnátok,hogy fogjak bele új dolgokba,akkor már próbáltam..de nincs semmi olyan,amit olyannak tűzhetnék ki,amitől boldog lehetnék.2013. ápr. 25. 17:02
1/7 anonim válasza:
érdemes szét nézni http://www.youtube.com/playlist?list=PLDE52D02409637003
2/7 anonim válasza:
Dehogynem van, nekem is volt már ilyen időszakom de eltereltem a rossz dolgokról a figyelmem és mondjuk a barátaimmal voltam vagy elmentem sportolni. Az élet apró örömei együtt hatalmasak lehetnek :)
3/7 A kérdező kommentje:
szeretek a barátaimmal lenni,de régen valahogy az is jobb volt..igen,ők az egyetlenek,akik fel tudnak még vidítani,de velem van a baj,mert nem tudok annyira nevetni mindig már velük sem :/
2013. ápr. 25. 19:42
4/7 anonim válasza:
De mi az ami így megkéseríti a napjaidat? Valami nagyon bánthat ha nem tudod eltérélni a figyelmed.
5/7 A kérdező kommentje:
csalódás :/ tudom,ez nyavajgásképp hangzik..de azthiszem mások sokkal könnyebben teszik túl magukat az ilyen csalódásokon,mint én,ilyen a természetem..ezért félek attól,hogy depresszióba fordulnék.
2013. ápr. 30. 16:37
6/7 anonim válasza:
érdemes szét nézni http://www.youtube.com/playlist?list=PLDE52D02409637003
7/7 anonim válasza:
Szia :) az utolsó elötti vagyok :) Aki depressziós az a multban él, felejt el mindent és koncentálj a jelenre. Már semmit nem tudsz visszafordítani, ami megtörtént megtörtént. Lépj túl rajta. Ne rontsd el a jelent és a jövőt mert képtelen vagy valamin túltenni magad. Sikerülni fog :) én bízok benned! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!