Miért kezdek el depis tüneteket produkálni, ha vki azt mondja rám, hogy hajlamos vagyok a depresszióra?
Pár hete a szeretőm azt mondta, hogy depire hajlamos vagyok, és azóta tényleg szarabbul is érzem magamat.
Szóval már régebben is mondtak rám ilyet, és utána ugyanígy huzant a kedvem, mintha szentírás lenne amit az a tahó mond.
Szóval a pasik szerintem azért mondják ezt, mert nem viselkednek velem normálisan, és persze hogy a feléjük való kedvem hozzáállásom depis, mert nem is érdekli őket, hogy engem mi bánt, és akkor ezt vágják oda, ahelyett, hogy pl. elvinnének moziba, egy sütire, stb.
Csak az a baj, hogy mégis manipulál akkor ez a pasi, mert hát hogyis mondjam, elszégyelltem magamat, hogy ezt mondta, és azóta rossz kedvem van, mert úgy jött le, mintha én semmit sem érnék. Tudjátok a hangsúly sokat számít, hogy ki hogy mond valamit.
Szerintem is, az első válaszra reagálva: nem szabad ilyenekkel foglalkozni, mert csak lehúznak.
Eleve egy jóindulatú ember nem is mond ilyet, csak amikor komolyabb indoka van rá, ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!