Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » T'i is szoktatok éjszaka...

T'i is szoktatok éjszaka rugdosódni? :DD

Figyelt kérdés
Mire felébredek, a lepedő már a földön van xD Veletek is szokott ilyen lenni?:D
2009. szept. 25. 16:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
ÁHÁ Xd rajtam majdnem mindennap reggelente keresztben van a takaró :D de olyan is volt hogy megfordultam vagy a földön ébredtem xD!
2009. szept. 25. 21:23
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én csak forgolódok, de azt nagyon, és közben mindig begyűröm középre a lepedőt :D
2009. szept. 25. 22:29
 13/20 A kérdező kommentje:

:DDDD Úgy tűnik sokan vagyunk akik nem alszanak teljes nyugalomban :P

Még írjatok!

2009. szept. 26. 19:18
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Ma még a pólómat is levettem, de, hogy, hogy az nem tudom.

De lehet, hogy az ufó betörtek, és amiatt. Remélem semmit se nyomtak fel az ánuszrózsámba. LOL

2009. szept. 29. 21:05
 15/20 anonim ***** válasza:
Én már ebből kinőttem :D Kiskoromban mindig aki velem aludt reggelre tiszta lila volt ^^"
2010. júl. 20. 13:30
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én éjjel ha rosszat álmodok, sikítok, de nagyon hangosan:D Miondjuk már 3 hete nem kiabáltam. Van hogy hónapokig nem álmodok rosszat:D De ilyenkor felverem az egész családot:D Mikor barátomnál alszok, szegény majdnem szivinfarktust kapott mikor felsikítottam:)
2010. júl. 22. 21:06
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha egyedül vagyok, általában nyugton alszom, csak a párnám, vagy az alvós kabalám van néha a földön... meg a lepedőt középre gyűröm, és lsuta vagyok hetekig megigazítani, mondjuk ez már ritkán fordul elő, mert jól betűröm két oldalt az ágyba :D De amikor a barátommal lehetek, akkor állandóan rángatózik az őt ölelő karom, meg az egész testem, és sokszor, mielőtt elaludnék, erre kelek fel, ő meg aggódik, hogy mi a bajom, miért ütögetem állandóan *pislog*
2010. júl. 22. 22:11
 18/20 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam rugdosni semmit alvás közben, viszont nagyon nehezen alszok el :S
2010. júl. 22. 22:21
 19/20 anonim ***** válasza:

Igen szokott lenni csak mikro nagyn-nagyon fáradt vagyokakkor nemXD amúgy nekem a matracom is hullámos lesz reggelre sőtt egyszer alvásközbe a paplant is kitornáztam a huzatbólxD

13/L

2010. júl. 22. 22:50
 20/20 anonim ***** válasza:
Én alvásban nagyon jó vagyok. Leteszem a fejem, és alszom. Reggel legtöbbször hajszálra ugyanabban a pózban ébredek fel, ahogy elaludtam, vagyis hanyattfekve, karjaim a fejemnél kinyújtva.
2010. júl. 22. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!