Nem tudok éjszaka aludni, mit tegyek?
ja altató, honnan lehet szerezni meg nyugtatót? kéne nekem is
ja fáraszd le magad és akkor el tudsz majd aludni, vagy erőltesd meg az agyad hátha estére már nyitva sem tudod tartani a szemed
Vagy a meleg miatt,vagy azért mert tudatalatt pörög az agyadban a sok-sok gondolat.Nézz utánna,hogyan kell meditálni és gyakorold. :)
De a gyógyszertáros nénitől kérhetsz valami olyan "nyugatót" amire nem lehet rászonki. (Pl. Hova tabletta,macskagyökér vagy citromfű tea...)
(Pl. Hova tabletta,macskagyökér vagy citromfű tea...) - Ezektől ne várj letaglózó hatást szinte placebó.
Alvászavar címszó alatt sok tippet ad a Google.
Nem vagy egyedül. Én is hentergek egész éjjel és már kinézem az összes műsort a tévéből. A minap is fent voltam 23 órát egyhuzamban,aztán nagy nehezen tudtam aludni 3-at,utána megint fent voltam késő éjjelig. Nekem valószínűleg a brutális meleg miatt van. Szerintem is fáraszd le magad valamivel. De ne úgy hogy ellötyögsz 1-2 órát,mert azzal nem sokat érsz. Sokat jársz el otthonról? Mert valamelyest az egész napos csavargással is elfáradhatsz. Vagy nem tudom. Nézz egész álló nap filmet és az kellőképpen lehúz szellemileg,és esetleg benyomod a szunyát. Esetleg nyári munka? .. Kifogytam.
Bocs,hogy ennyit pofázok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!