Csak engem idegesít, hogy az egér görgője villog egész éjszaka?! Nem tudok tőle aludni, és mindig le kell takarnom valamivel.
Figyelt kérdés
Ki lehet belőle szedni azt a nyajavás kis lámpát, hogy ne égjen? A régi egerem olyan volt, de most egyéb okoból nincs nálam.2010. máj. 17. 21:29
1/8 anonim válasza:
nekemis ég de nemzavar, de ha zavar huzd ki :D
2/8 anonim válasza:
Talán kikéne kapcsolni éjjelre a gépet???:D
3/8 A kérdező kommentje:
Ki van, de az egér akkor is világít.
2010. máj. 17. 21:33
4/8 anonim válasza:
Az enyém is világit pedig ki van kapcsolva a gép.Vagy az számít,hogy ez laptop? Az asztalinál nem világit az egér.
5/8 anonim válasza:
Ez érdekes... nekem sose világít ha kivan kapcsolva..
6/8 anonim válasza:
Én régen letakartam egy polóval vagy valamivel ami a közelében volt.
7/8 anonim válasza:
Húzd ki a konnektorból, iiletve szed ki az aksit belöle - mßarmint a gépböl éjszakára
8/8 anonim válasza:
Görgője???
Nekem csak egy kis led van rajta az villog, ha le akar merülni, de azt is fél évente egyszer. Alul ki lehet kapcsolni.
Ha viszont neked zsinóros van és optikai, hát az már csak ilyen... Húzd ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!