Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, ha nincs kedvem...

Mit tegyek, ha nincs kedvem semmihez?

Figyelt kérdés

Pár hónapja már ezt érzem. Nincs kedvem élni sem. Sokszor gondoltam rá, hogy elmegyek itthonról, hogy jobb lesz ha meghalok stb. Anyukámmal és a nővéremmel se a régi a kapcsolatom, anya hozzám szól (bármit) felidegesít nem tudom ez mért van. Fél évkor kitűnő voltam, hajnalokban keltem mert nem tudtam úgy elmenni, hogy valamit ne tudnék, most meg semmit nem tanulok, nem érdekel. Fél éve bármit megtettem volna hogy tetszek valakinek, ezért lefogytam azóta már többet híztam és most semmi akaraterőm nincs hozzá. Nem szeretek emberek között lenni mert így nem szeretem ha látnak (161 cm/55kg). Pár hónapja elértem a legnagyobb álmom, amire gondolni se mertem volna, hogy sikerülhet és most leromboltam mindent. Nagyon sokat tanultam azért, hogy felvegyenek abba a suliba ahova szeretnék tovább menni, tegnap láttam, hogy felvettek pedig azt hittem nem fognak, 10 percig örültem majd visszaestem ebbe az állapotba. Pedig azt mindennél jobban akartam még egy ideje. Barátaim nagyon nincsenek, volt valaki akivel mindent megtudtam beszélni stb, ő végülis olyan volt mint egy testvér egy barát, szinte minden egy személyben:D de most őt is kezdem vagyis már úgy néz ki elveszítettem. Nem tudom mit csináljak, próbálom nem feladni, talpra állni, de sehogy sem akar menni, néha azt hiszem hogy már túl vagyok rajta , de aztán mindig visszaesek. Nem rég még a kezemet is el kezdtem vagdosni, hát nem vagyok rá büszke. Szóval helyre akarom rakni magam, csak sokszor nem érzem hogy menne és nem tudom nem találok kellő erőt, motivációt...

15/L

2013. ápr. 20. 18:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Kellene egy pszichológus... Nem kellene ebbe beleragadni.
2013. ápr. 21. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!