Miért van az hogy mostanában semmihez sincs kedvem?
Figyelt kérdés
Mostanában eléggé magam alatt vagyok minden nap. Semmihez sincs kedvem,fáj a fejem és unatkozom. Otthon eléggé rossz hangulat van sokszor mert anyukám nemrég szakított a pasijával és így ő is maga alatt van, és állandóan telefonál. Lehet ezért? 12 éves vagyok és lány.2013. febr. 10. 20:03
1/4 anonim válasza:
Relaxálj, valamivel vezesd le a stresszt!
2/4 A kérdező kommentje:
De mivel?:/
2013. febr. 10. 20:35
3/4 anonim válasza:
Depresszió.Ha van rá lehetőséged,menj minél többet társaságba.Próbálj barátokat szerezni,ha vannak,akkor keresd a társaságukat.Nem tudom,hogy milyen a kapcsolatod anyukáddal.Beszélgess Vele is.Ha egyke vagy,akkor szüksége lehet a támogatásodra.Ha nem jöttök ki,akkor próbálj inkább elszakadni sz Ő "rosszkedvétől.Ha az elején nem lépsz ki,abból az állapotból,amibe vagy,akkor egyre jobban magával fog rántani.Esetleg járj el sportolni vagy szakkörre,Ami érdekel.Ha úgy érzed nem érdekel semmi,akkor csak úgy találomra,de semmi képen ne üldögélj otthon és hagyd,hogy magával rántson a depresszió.
Fel a fejjel és kitartás:)
4/4 A kérdező kommentje:
Nem nagyon tudok az anyukámmal beszélni mert állandóan telefonál... És a barátaim is olyan mintha már nem nagyon keresnék a társaságomat. Kicsit híztam meg ilyenek és lehet hogy ezért? Mert nem vagyok olyan mint ők? Szinte senkivel se tudom megbeszélni a problémáim :/
2013. febr. 10. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!