Nincs kedvem semmihez. De hogy legyen?
Egyszerűen mintha semmi sem érdekelne. Bármiről van szó, azt érzem: nincs kedvem hozzá. Mindig találok valami kifogást, hogy miért ne csináljak valamit. Közben pedig halálra unom magam. Tudom, hogy változtatni kellene, és szeretnék is, de fogalmam sincs, hogy hogy. Valahogy mindig a "nincs kedvem semmihez" győz. :(
Van itt valaki, aki volt már ilyen helyzetben, és sikerült kimásznia belőle?
Próbáltam már legalább részben Igen ember lenni (Jim Carrey film), de azt is megunom fél nap múlva...
Hello kérdező:)
Egyszerűen csak kezdj el valamit sportolni, ami
a leginkább hozzád áll a legközelebb.
Vagy menj ki a szabadba és fuss:D
Persze csak ha vidéki vagy:D
Nos, mivel a kérdésem átrakták így valószínűleg nem sok választ kapok már.
Köszönöm az eddigieket.
Első: Ha ez ilyen egyszerű lenne, már megoldottam volna. Sajnos ahhoz sincs kedvem, amihez van kedvem.
Ezt a pajzsmirigy dolgot azt hiszem tényleg megnézetem. Korábban is felmerült már és ahogy elnézem a tüneteit, nagyon gyanús, hogy talán ezzel (is?) lehet problémám.
Köszönöm.
6: nincs elég.
Igen, a nekifogni, és akkor megy dolog biztos így van, csak épp nem tudom rávenni magam, hogy nekifogjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!