Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincs kedvem semmihez. De...

Nincs kedvem semmihez. De hogy legyen?

Figyelt kérdés

Egyszerűen mintha semmi sem érdekelne. Bármiről van szó, azt érzem: nincs kedvem hozzá. Mindig találok valami kifogást, hogy miért ne csináljak valamit. Közben pedig halálra unom magam. Tudom, hogy változtatni kellene, és szeretnék is, de fogalmam sincs, hogy hogy. Valahogy mindig a "nincs kedvem semmihez" győz. :(

Van itt valaki, aki volt már ilyen helyzetben, és sikerült kimásznia belőle?

Próbáltam már legalább részben Igen ember lenni (Jim Carrey film), de azt is megunom fél nap múlva...

2012. ápr. 29. 09:38
1 2
 1/11 anonim válasza:

Hello kérdező:)

Egyszerűen csak kezdj el valamit sportolni, ami

a leginkább hozzád áll a legközelebb.

Vagy menj ki a szabadba és fuss:D

Persze csak ha vidéki vagy:D

2012. ápr. 29. 09:53
 2/11 anonim ***** válasza:
Passz, én is ebben a cipőben járok. Bocs, hogy nem tudok segíteni, de nekem most jó ötletet adtál! :)
2012. ápr. 29. 09:58
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is ebben a cipőben jártam, de már nem, mivel kiderült anno hogy alulműködik a a pajzsmirigyem, így az agyam mindig akart valamit de "nekem" nem volt se kedvem hozzá se erőm.
2012. ápr. 29. 10:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nézesd meg a vérképed.Ha ott rendben vagy,akkor kezdj valami újba.Tanulj nyelvet,tűzd ki célnak,hogy másfél év múlva nyelvvizsgád lesz belőle.
2012. ápr. 29. 10:09
 5/11 A kérdező kommentje:

Nos, mivel a kérdésem átrakták így valószínűleg nem sok választ kapok már.

Köszönöm az eddigieket.

Első: Ha ez ilyen egyszerű lenne, már megoldottam volna. Sajnos ahhoz sincs kedvem, amihez van kedvem.

Ezt a pajzsmirigy dolgot azt hiszem tényleg megnézetem. Korábban is felmerült már és ahogy elnézem a tüneteit, nagyon gyanús, hogy talán ezzel (is?) lehet problémám.

Köszönöm.

2012. ápr. 29. 10:52
 6/11 anonim ***** válasza:
önbizalmad hogy érzed, van vagy nincs?
2012. ápr. 29. 11:22
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Nincs motivációd. Azért nincs mert anyuciék tartanak el, majd, ha nem így lesz rájössz, hogy elpocsékoltad a gyermekéveid amik tul.képpen mai világunkban kőkemény felkészülés a felnőtt létre. Tul.képp egész életünkben droidok vagyunk :(
2012. ápr. 29. 23:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ó ez az elcsépelt anyuci meg apuci tart el szöveg. Semmi köze nincs ehhez. Az egészre a válasz az "az első lépés a legnehezebb" mondásban rejlik. Túl sokat gondolkodsz, hogy csináld vagy ne csináld. S úgy gondolatban még a 2 perces dolog is hosszúnak és unalmasnak tűnik. Egyszerűen csak fogj neki és meglátod, hogy jobban megy mint gondolnád.
2012. ápr. 29. 23:18
 9/11 A kérdező kommentje:

6: nincs elég.

Igen, a nekifogni, és akkor megy dolog biztos így van, csak épp nem tudom rávenni magam, hogy nekifogjak.

2012. máj. 3. 12:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Lusta vagy. Bemagyarázhatod hogy ez így jó, meg nem akarok rajta változtatni, de majd ha dolgozni kell rosszul fog esni.
2012. máj. 3. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!