Nincs kedvem semmihez. De hogy legyen?
Figyelt kérdés
Egyszerűen mintha semmi sem érdekelne. Bármiről van szó, azt érzem: nincs kedvem hozzá. Mindig találok valami kifogást, hogy miért ne csináljak valamit. Közben pedig halálra unom magam. Tudom, hogy változtatni kellene, és szeretnék is, de fogalmam sincs, hogy hogy. Valahogy mindig a "nincs kedvem semmihez" győz. :(
Van itt valaki, aki volt már ilyen helyzetben, és sikerült kimásznia belőle?
Próbáltam már legalább részben Igen ember lenni (Jim Carrey film), de azt is megunom fél nap múlva...
2012. ápr. 29. 09:38
11/11 A kérdező kommentje:
#10 - Az vagyok, igen. Nem jó így. Nem írtam olyat, hogy az. A kérdés az, hogy hogy lehet változtatni ezen? De valószínűleg erre nincs jó válasz, mert a "kezdd el"-t könnyű modnani.
Majd ha dolgozni kell? Hogy jön ez ide? Ki mondta, hogy nem kell?
2012. máj. 7. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!