Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak, ha ennyire...

Mit csináljak, ha ennyire nincs kedvem semmihez sem?

Figyelt kérdés

9.-es lány vagyok. Nagyon vártam már a gimit, meg azt, hogy új barátaim legyenek, meg eleve azt, hogy tiszta lappal indulok. Mert, hát általánosban nem igazán voltak barátaim. Végre a gimiben találtam magamnak egy-két barátot. Ez eleinte jó is volt, meg tök boldog voltam, de rájöttem, hogy az osztályból a többiek le se sz@rják a fejemet. A padtársam elült mellõlem, plusz tesin mindig utolsónak választanak be a csapatba, meg egy csomó ilyen "kis apróság" történik, de amikor ezek így összeadódnak, akkor azt érzem, hogy nincs semmi értelme az egész életnek.

Van egy álmom, azt szeretném valóra is váltani. Korában az motivált is, de már nem. Már egyre inkább azt érzem, hogy minden, amit teszek egyszerüen felesleges és egy nagy csõdtömeg vagyok.

Le szeretnék fogyni is, de ehhez sincs elég energiám. A héten mindennap futottam, de ehhez sincs elég erõm.

Mindennapom ugyanúgy telik el, minden olyan monoton körülöttem. Suli után mindig itthon tanulok, sokszor estig is. És az a baj, hogy a tanuláshoz is egyre kevesebb energiam van, pedig jó tanuló vagyok. Ráadásul eddig, hogy ha valamit nem akartam megtanulni, csak az álmomra gondoltam, és az motivált, de már az sem.

Szóval nem tudom, hogy mi lesz. Tudom, hogy változtatni kellene, de már nem tudom,min.

Bocsi a hosszú szövegért, de olyan jól esett leírni a dolgokat....

2012. okt. 6. 10:15
 1/4 anonim válasza:
na ezt én is így érzem, és nemtudom mi a megoldás, de nagyon szar érzés :S
2012. okt. 6. 13:32
 2/4 anonim válasza:

Én pont ugyanígy voltam ezzel miután szakítottam a barátnőmmel, kb két hétig (még most is elmegy mindentől a kedvem néha). Már nem olyan nagy cucc a barátaimmal lógni se, de ha látok egy másik csinos lányt az utcán, vagy valahol, mindig jó kedvem lesz.

Kezdj barátkozni fiúkkal, lehet hogy megtetszik valaki, szerelmes leszel stb, és akkor (egy ideig) sokkal több kedved lesz mindenhez az életben. Hidd el, nagyon sokat számít. Persze, van hátul ütője is.

2012. okt. 6. 22:20
 3/4 anonim válasza:
szerintem nem csaj/pasi ügyre gondolt a kérdező, hanem őgy általában legalábbis velem ez van, hogy általánosságban érzem ezt
2012. okt. 6. 23:30
 4/4 anonim válasza:

2. vagyok

Tudom hogy nem erre gondolt, ez csak egy lehetőség a sok közül a jó kedvhez, boldogsághoz.

2012. okt. 7. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!