Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Valamit nem jól csinálok?...

Valamit nem jól csinálok? Kérlek olvassátok el!

Figyelt kérdés
Jóban vagyok az egyik tanárommal. De olyan igazán jóban :) A kapcsolatunk mondhatni baráti lett. Tökéletesen beszéli a "nyelvemet" és ami számomra a legmeghatóbb hogy Ő is tanítgat a sajátján(az lelki nyelvre gondolok természetesen...). A gondom az lenne hogy 1-2 osztálytársam nem nézi ezt jó szemmel. Nem mondják a szemembe de én vagyok a "nyalós" :/ Én nyalós helyett barátot mondanék. De sajnos nem divat kedvesnek lenni ebben az iskolában. Ha egy tanárra csak rámosolyog valaki akkor annak rögtön hátsó szándékai vannak szerintük. Hát akkor gondolhatjátok mit szólnak ahhoz amit én csinálok. Van azzal gond amit csinálok? :( Köszönöm annak aki elolvasta!

2013. ápr. 19. 17:16
1 2
 11/13 anonim válasza:

Ne haragudj, hogy megkérdezem, de konkrétan miért írtad ki a kérdést?

Milyen válaszra számítottál?

Mit akartál hallani?

Mint azt te is jól tudod, 2 választási lehetőség létezik:

1. Felrúgod a barátságot a tanárral, hogy ne legyél "nyalizós"

2. Leszarod amit a hátad mögött mondanak rólad.

...vagy arra vártál tippeket, hogy hogyan tudnád megértetni a diáktársaiddal, hogy ez csak barátság, és nem nyalizás?

Akkor javaslom, kezdj el szórólapokat osztogatni, "A nyalizásmentes tanár-diák barátságért!" felirattal, vagy hasonló szöveggel ellátott transzparensekkel vonulj ki a Kossuth térre, lehetőleg télikabátban, mert akkor az emberek biztos hülyének fognak nézni, és behívnak egy televízióba, hogy miért csináltad ezt, ahol aztán részletesen kifejtheted álláspontodat az ügyben!

Tudsz jobbat?

Bocsi, hogy talán kicsit kemény voltam veled, de ez szerintem tipikusan olyan kérdések közé tartozik, ahol a kérdező igazából nem is vár semmi értelmes választ, csak azt akarja, hogy ország-világ elé kitárhassa a baját, hogy együttérezzenek vele! Ez a honlap pedig mint tudjuk, nem erre való!

2013. máj. 9. 13:40
 12/13 A kérdező kommentje:
Én..nem vártam hogy itt fogtok tolongani a kapu előtt hogy jól megdicsérjetek és azt mondjátok mennyire egy szent vagyok. Azt szerettem volna hogy legyen valaki aki azt mondja hogy megérti hogy létezik ilyen fajta barátság kortól nemtől és "rang"tól függetlenül. Sajnos ezt eddig nem kaptam meg és azt hiszem nem is fogom mert úgy tűnik az itteni válaszolók szemében is csak egy felkapaszkodni vágyó nyalós vagyok...
2013. máj. 9. 14:11
 13/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Szerintem igen is létezik ilyen barátság. Én is ilyenben vagyok. Szerencsém van mert engem nem cikiznek emiatt. De igazából úgy ahogy előttem is írták ne foglalkozz velük. Csak irigyek hogy nekik nem adatott az meg hogy ilyen jó baratsagban legyenek az egyik tanarukkal mint mi. Láttam elég régi a kerdes. Remélem sikerült valamit tenni az úgy érdekében. Minden jót neked és tényleg ne hagyd hogy ez a barátság elvesszen.
2017. ápr. 23. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!