Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon nagy baj, ha egoista...

Nagyon nagy baj, ha egoista vagyok?

Figyelt kérdés

Hát az az igazság, hogy meg van rá az okom, hogy egoista legyek. 13 éves vagyok, 8.-os, eddig minden félévkor és év végén kitűnő voltam. Nagyon szép vagyok, az alakom is tökéletes, rengeteg szépségversenyt nyertem már. Jó vagyok tesiből is, hajlékony vagyok nagyon, a nehezebb akrobatikus elemeket is megtudom. Tudok gitározni és énekelni is, a színészkedés is jól megy. Rengeteg barátom van, eléggé ismert vagyok az iskolámban.

De néhányan már megjegyezték, hogy én egy egoista, beképzelt rib@nc vagyok. Igazuk van?

2013. ápr. 18. 14:49
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

32-nek van IGAZA

akik itt írogatják hogy 13 éves és hogy hogy képzeljük hogy "lequrjuk" azok teszik a legrosszabbat. az a helyzet hogy szinte még helyeselitek is azt hogy a lánynak nincs rendben a személyisége, amivel rosszat okoztok, úgyhogy kérlek ne tegyétek, nem ku.rjátok el más életét csak azért mert rendesnek akartok lenni/látszani

Köszönöm!!

2013. ápr. 20. 17:10
 32/41 anonim válasza:
100%

Lehet hogy okos vagy, de hogy egy élettelen senki, az biztos.

Az, hogy szép vagy, és ezáltal sok versenyt nyertél, anyádnak meg apádnak köszönheted. Nyílván ez is hozzájárult hogy egy kis köcsög lett belőled és elszáltál magadtól.

Nem te vagy gazdag, hanem a szüleid.

Nem maagad miatt élsz nagy házban, hanem apuci miatt, aki megdolgozott érte.

Amúgy, ha jó akrobata vagy, takarodjál cirkuszba, mert ezzel a viselkedéssel odavaló vagy. Puszika :*

2013. ápr. 20. 22:08
 33/41 anonim ***** válasza:
Ez már nevetséges hogy minden válaszomat lepontoztátok:D Ez a bosszúhadjárat ellenem amiért leírtam a véleményem?:D
2013. ápr. 20. 22:22
 34/41 anonim ***** válasza:

Tanuld már meg cseszed,hogy eddig alig köszönhetsz magadnak valamit,azt a keveset is részben a szüleidnek mert a versenyre elvittek,kellett beleegyezés stb.

Kelj már ki az álmodból.

2013. ápr. 20. 22:25
 35/41 Mogrodas válasza:
Nem, te nem vagy egoista. Az egoista nem keres önigazolást kívülről, mástól. Vannak tulajdonságaid, amelyek az életben előnyösek. Ezeknek örülni kell.Okos vagy, meg biztosan szép is és természetesen ügyes is, de egoista nem vagy, mert kételkedsz magadban, hogy az vagy e, illetve önmagad megítélését más véleményére akarod alapozni. Üdv, Mogrodas
2013. nov. 12. 15:53
 36/41 anonim ***** válasza:

Az a gáz hogy a válaszolók 80% (pl az előttem szoló) nem is tudja mit jelent az egó szó (és szerintem te sem kérdező).

Amúgy meg igen nagy baj, igazából egész életedben egy színész vagy aki Superman-t játssza viszont egy befőttes üveget nem tud kinyitni....

Egész végig hazudsz magadnak és emiatt nem engedsz meg sok dolgot saját magadnak nehogy a kép amit magadról kitaláltál egy gyenge pontnál szétszakadjon....

A másik probléma pedig az hogy az embert ösztönösen taszítják a nagy egójú emberek....

2013. nov. 12. 19:01
 37/41 Mogrodas válasza:
Az ego szó ént jelent, az egoista pedig önmagának élőt. Pontosan ezért egy egoistát nem érdekel más véleménye.
2013. nov. 15. 20:25
 38/41 Borika96 válasza:
ha valaki ilyen mind te az biztos hogy szeret dicsekedni de maskepp ne vedd fel hogy masok mit mondanak te magadnak kell tokeletes legyel es ha tokeletes vagyakkor ez van bar tokeletes ember nem letezik es szerintem el tuloztad varj majd mig elered a pattanasos kort :D akkor majd mit fogsz szolni? veled is megtortenhet barmi egyszer a szerencse is elhagy mindenkit es ha igy beszelsz masokkal ahogy ide irtam ugy pofan csesnek hogy ojat sem lattal sehol szoval aval kezd hogy nem dicseksze magadrol eleg lett volna azt kiirni hogy baj ha egoista vagyok mert sokan mondtak mar es ennyi
2014. máj. 18. 14:40
 39/41 anonim válasza:
Te nem Dósa Fanni vagy egész véletlenül?
2015. jan. 17. 20:35
 40/41 anonim ***** válasza:
Jezusom:Dddd Szanalmas kislany.
2015. márc. 22. 12:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!