Nagyon nagy baj, ha egoista vagyok?
Hát az az igazság, hogy meg van rá az okom, hogy egoista legyek. 13 éves vagyok, 8.-os, eddig minden félévkor és év végén kitűnő voltam. Nagyon szép vagyok, az alakom is tökéletes, rengeteg szépségversenyt nyertem már. Jó vagyok tesiből is, hajlékony vagyok nagyon, a nehezebb akrobatikus elemeket is megtudom. Tudok gitározni és énekelni is, a színészkedés is jól megy. Rengeteg barátom van, eléggé ismert vagyok az iskolámban.
De néhányan már megjegyezték, hogy én egy egoista, beképzelt rib@nc vagyok. Igazuk van?
32-nek van IGAZA
akik itt írogatják hogy 13 éves és hogy hogy képzeljük hogy "lequrjuk" azok teszik a legrosszabbat. az a helyzet hogy szinte még helyeselitek is azt hogy a lánynak nincs rendben a személyisége, amivel rosszat okoztok, úgyhogy kérlek ne tegyétek, nem ku.rjátok el más életét csak azért mert rendesnek akartok lenni/látszani
Köszönöm!!
Lehet hogy okos vagy, de hogy egy élettelen senki, az biztos.
Az, hogy szép vagy, és ezáltal sok versenyt nyertél, anyádnak meg apádnak köszönheted. Nyílván ez is hozzájárult hogy egy kis köcsög lett belőled és elszáltál magadtól.
Nem te vagy gazdag, hanem a szüleid.
Nem maagad miatt élsz nagy házban, hanem apuci miatt, aki megdolgozott érte.
Amúgy, ha jó akrobata vagy, takarodjál cirkuszba, mert ezzel a viselkedéssel odavaló vagy. Puszika :*
Tanuld már meg cseszed,hogy eddig alig köszönhetsz magadnak valamit,azt a keveset is részben a szüleidnek mert a versenyre elvittek,kellett beleegyezés stb.
Kelj már ki az álmodból.
Az a gáz hogy a válaszolók 80% (pl az előttem szoló) nem is tudja mit jelent az egó szó (és szerintem te sem kérdező).
Amúgy meg igen nagy baj, igazából egész életedben egy színész vagy aki Superman-t játssza viszont egy befőttes üveget nem tud kinyitni....
Egész végig hazudsz magadnak és emiatt nem engedsz meg sok dolgot saját magadnak nehogy a kép amit magadról kitaláltál egy gyenge pontnál szétszakadjon....
A másik probléma pedig az hogy az embert ösztönösen taszítják a nagy egójú emberek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!