Nagyon nagy baj, ha egoista vagyok?
Hát az az igazság, hogy meg van rá az okom, hogy egoista legyek. 13 éves vagyok, 8.-os, eddig minden félévkor és év végén kitűnő voltam. Nagyon szép vagyok, az alakom is tökéletes, rengeteg szépségversenyt nyertem már. Jó vagyok tesiből is, hajlékony vagyok nagyon, a nehezebb akrobatikus elemeket is megtudom. Tudok gitározni és énekelni is, a színészkedés is jól megy. Rengeteg barátom van, eléggé ismert vagyok az iskolámban.
De néhányan már megjegyezték, hogy én egy egoista, beképzelt rib@nc vagyok. Igazuk van?
Utolsó:
-Okos vagyok,
- nagyon szép vagyok,
-tökéletes az alakom,
-rengeteg szépségversenyt nyertem már,
-jó vagyok tesiből,
-hajlékony vagyok,
-jó az egyensúlyérzékem,
-jó a reflexérzékem,
-nagyon jó akrobata vagyok,
-tudok gitározni,
-tudok énekelni/szép hangom van,
-jól színészkedek,
-rengeteg barátom van,
-népszerű vagyok,
-van barátom (fiúm),
-rengetegen szerelmesek belém már évek óta,
-gazdag vagyok,
-van egy szerető családom,
-óriási házban élek.
Még egyszer leírtam, hogy megértsd! Rengeteg mindenben tök életes vagyok!
tényleg?? AKKOR MIÉRT TETTED FEL A KÉRDÉST HA TÖKÉLETES VAGY??
meg még kérdezgeted hogy igazuk ven-e, mert nem bízol eléggé magadban, mások véleménye többet nyom mint a tiéd
16
AKKOR MIÉRT TETTED FEL A KÉRDÉST?????????????????????????????????
úgy tűnik mintha az egész dolgot fel se fognád,
ha én lennék tökéletes?? HA-HA
évekig azt gondoltam hogy az vagyok, MINDENBEN
akármit sportoltam én voltam a legjobb jóképű vagyok magas, izmos, és rohadtul nagyképű voltam, egész addig még rá nem jöttem mi számít igazán.
Nem hiszem hogy te ezt akármikor is felfogod.
Az a hiba ami neked van az egyik legnagyobb ami lehet, még sem vagy képes észrevenni.
XDXDXD
Hát ez qrva jó!
Kössz szépen mindenkinek, élvezet volt végigolvasni.
Azt hittem már nincs is olyan ember, aki nem csak panaszkodni tud.
Tudod jó lehetsz, de hogy tökéletes lennél....
Leírtad, hogy jól tudsz színészkedni, de ha valaki tökéletes, nem kell megjátszani magát.
azt hiszem nem pazarlom az időm rád, próbáltam neked segíteni, de úgy tűnik nem érdekel, meg amúgy sem vagyok anyád/apád hogy megneveljelek hogy jó életed legyen.
csinálj amit akarsz, csak kérlek ne kérdezz itt többet, mert ez az egész csak arra volt jó hogy figyelmet kapj....
Ne érts félre, nem akarlak megbántani, de:
szép, gazdag, hajlékony, szerető család, nagy ház, jó reflexek...
ezek egyik sem a te érdemeid
barátok, gitározás, tanulás
ezek már inkább
szóval, még meg kell tanulnod különválasztani a dolgokat, mi az ami tényleg a te érdemed, és mi adottság, és szerencse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!