Nagyon nagy baj, ha egoista vagyok?
Hát az az igazság, hogy meg van rá az okom, hogy egoista legyek. 13 éves vagyok, 8.-os, eddig minden félévkor és év végén kitűnő voltam. Nagyon szép vagyok, az alakom is tökéletes, rengeteg szépségversenyt nyertem már. Jó vagyok tesiből is, hajlékony vagyok nagyon, a nehezebb akrobatikus elemeket is megtudom. Tudok gitározni és énekelni is, a színészkedés is jól megy. Rengeteg barátom van, eléggé ismert vagyok az iskolámban.
De néhányan már megjegyezték, hogy én egy egoista, beképzelt rib@nc vagyok. Igazuk van?
-Okos vagyok,
Nem a te érdemed.
- nagyon szép vagyok,
Nem a te érdemed
-tökéletes az alakom,
Ez talán.
-rengeteg szépségversenyt nyertem már,
Ez genetika
-jó vagyok tesiből,
Ez a te érdemed
-hajlékony vagyok,
Ez genetika
-jó az egyensúlyérzékem,
Genetika
-jó a reflexérzékem,
Genetika
-nagyon jó akrobata vagyok,
Genetika
-tudok gitározni,
Ez a te érdemed
-tudok énekelni/szép hangom van,
Genetika
-jól színészkedek,
Ez a te érdemed
-rengeteg barátom van,
Ez a te érdemed
-népszerű vagyok,
Ez is
-van barátom (fiúm),
Ez is
-rengetegen szerelmesek belém már évek óta,
Ez is
-gazdag vagyok,
EZ NEM A TE ÉRDEMED
-van egy szerető családom,
Erre most mit mondjak?
-óriási házban élek.
EZ ROHADTUL NEM A TE ÉRDEMED
Arany kicsiszívem,ha az anyukád/apukád helyében lennék és 15-16-17 éves lennél most,úgy elküldenélek dolgozni mint a huzat,aztán eszedbe sem jutna ilyen dolgokon filozofálgatni.
Az a mondás,hogy semmi sem tökéletes mond neked valamit?Nekem nagyon úgy tűnik ezt te erőszakolod magadba,meg most már a válaszolókra.Tegyük fel,ha jól éreznéd magad szükséged lenne rá,hogy ezeket itt reklámozd?
Utolsónak:
Okos vagyok,
Nem a te érdemed. Nem??? Mindennap tanulok B+ -.-
- nagyon szép vagyok,
Nem a te érdemed -oké, ez igaz
-tökéletes az alakom,
Ez talán. Ez igen! Mivel sportolok!
-rengeteg szépségversenyt nyertem már,
Ez genetika -Igaz.
-jó vagyok tesiből,
Ez a te érdemed -Igaz, mert sportolok.
-hajlékony vagyok,
Ez genetika -Részben, de nem teljesen. Sokat nyújtok és sportolok, attól.
-jó az egyensúlyérzékem,
Genetika -Ez is részben, mert fejlesztem.
-jó a reflexérzékem,
Genetika -Részben.
-nagyon jó akrobata vagyok,
Genetika -Genetika???? Tudod, hogy mi az az akrobatika? Mindennap edzek több órát b@zdmeg -.-...ez neked genetika??
-tudok gitározni,
Ez a te érdemed -igaz.
-tudok énekelni/szép hangom van,
Genetika -Fejlesztem -.-
-jól színészkedek,
Ez a te érdemed -Igaz.
-rengeteg barátom van,
Ez a te érdemed -Igaz.
-népszerű vagyok,
Ez is -Igaz.
-van barátom (fiúm),
Ez is -Igaz.
-rengetegen szerelmesek belém már évek óta,
Ez is -Ez is.
-gazdag vagyok,
EZ NEM A TE ÉRDEMED -oké, ez igaz.
-van egy szerető családom,
Erre most mit mondjak? -Ok, igaz.
-óriási házban élek.
EZ ROHADTUL NEM A TE ÉRDEMED -Ez is igaz.
még mindig rohadtúl nem érted és látod át, apró részleteken lovagolsz.
SOSEM FOGOD FELFOGNI HA NEM AKAROD ÉS ÚGY TÜNIK HOGY TE ROHADTÚL NEM AKAROD
az életben az a jó(neked ez lesz a legrosszabb) hogy amit nem tanulunk meg magunktól arra megtanít(de ez olyan lesz mint mikor úszás tanulás gyanánt bedobnak a mélyvízibe), úgyhogy nyugodtan élj így tovább maradj az aki vagy, de ne feledd amikor majd rába.szol csak magadat hibáztathatod majd mert te képtelen voltál egyedül meglátni az igazat
Igen kemény emberek vannak erre fele....
Egy 13 éves kiscsaj, basszus, miért fáj, hogy esetleg valaki jó is lehet? Igen bátrak lehettek, hogy beszólogattok neki, normális kérdést vetett fel, egy gyerek, még nem tudhat sok mindent, ezért kérdez, erre itt meg ok, hogy megmondjátok a véleményeteket, de nem kéne porig alázni...
Ja, és az szóljon, aki még sohasem volt nagyképű.
Bár, aki még azt sem veszi figyelembe, hogy egy gyerekkel beszél, és fáj, hogy ő esetleg tényleg jobb nála, ezért belerúg, ahol tud, az aztán bátor lehet.
Úgyhogy kérdező, ha úgy érzed sok energiát, és tanulást, meg mozgást fektetsz bele a mindennapjaidba, nyugodtan lehetsz büszke magadra, az, hogy hol a határ a büszkeség és nagyképűség között, majd ráérzel, lenézni nem kell senkit, és akkor nem lesz probléma.
27
Üdv az interneten
honnan tudod hogy 13, vagy leírta csak elkerülte a figyelmem??
mert ha tényleg annyi akkor szinte természetes hogy még kiforratlan a személyisége, én azt hittem úgy 16-18 éves lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!