Mitől izgulok kevésbé fellépéseken?
Én zongorázom, és nekem is sokszor ki kell állnom, és nagyon sokáig nagyon nagy problémám volt ez nekem is! Remegett a lábam pedálozásnál még a kezeim is!
Azt vettem észre hogy minél többet léptem fel, annál könnyebb volt!
Én mindig azokra gondolok akiket szeretek vagy akik eljöttek a koncertre meghallgatni, miattam jöttek el, és nekik játszhatok!
A másik pedig hogyha véletlenül elrontod vagy beleremeg a hangod akkor sem történik semmi, mert nem az számít.Emberek vagyunk. Akinek pedig az számít az sajnos semmit nem fogott fel az egészből, nem kell foglalkozni vele.
Ha pedig vizsga van vagy valami komoly fellépés, ahol azért nem nagyon szeretnék hibázni még véletlenül sem akkor én többször felveszem magam videóra, mert nekem ez is elég stressz :D Ott van az az érzés hogy most jól kell teljesíteni, és ez is elég nekem!És nagyon sokat segít!Próbáld ki! Remélem segít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!