Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Játszam meg magam vagy maradja...

Játszam meg magam vagy maradjak őszinte?

Figyelt kérdés

Azokkal az emberekkel, akiket nem kedvelek, úgy is viselkedek, hogy az érzéseim egyértelműek.Ezért előfordul, hogy valahova társaságba inkább nem megyek el, ha olyan személy is ott lesz, hogy esetleg ne rontsam a hangulatot.

Meg kellene tanulnom megjátszani magam és mosolyogva trécselni az "ellenségeimmel"?

2009. szept. 23. 12:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Általában elég átlátszó mikor az emberek csak udvariasságból jópofiznak, ennek én se látom értelmét, hisz mindenki tudja, hogy erőltetett az egész beszélgetés. Viszont egy több fős társaságban szerintem nem kell azzal beszélni, akit nem kedvelsz, van ott elég ember. Bár az se mindegy, hogy csak nem szimpatikus az illető vagy volt valami konfliktus, ami miatt nem kedveled. Ha csak nem szimpi, akkor 1-1 szót lehet vele váltani, ha összezörrenés volt, akkor meg gondolom az az ember se a te társaságodat fogja keresni.
2009. szept. 23. 13:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell megjátszani magad, de kultúráltan viselkedni igenis meg kell tanulni. Attól, hogy egy társaságban vagytok, még nem kell egymással foglalkoznotok. Beszélgess másokkal, ne törődj vele. Csinálj úgy, mintha keresztülnéznél rajta. Kontrolláld az érzéseidet, tanuld meg hogyan maradhatsz higgadt, nemtörődöm.

Több éven keresztül dolgoztam olyan munkatársammal, aki nagyon nem szeretett, és megtanultam keresztülnézni rajta, nem törődni vele, csak a szükséges szóváltás, semmi jópofizás. Nehéz volt, de meg lehet tanulni. Sok sikert. Az élet már csak ilyen: Nem csak olyanokkal kell együtt lennünk, akiket szeretünk, de el kell fogadni, hogy egy légtérben kell velük lenni, mindennapos vita, veszekedés nélkül.

2009. szept. 23. 13:26
 3/4 anonim ***** válasza:
inkább sz*rd le egy ember miatt nem kell kimaradnod semmiböl...kerüld a konfliktusokat aztán ennyi...én meg tudom jáccani magam és szoktam is de általában öszintén megmondom ha valakivel bajom van..akkor az felfogja és ennyi
2009. szept. 23. 21:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy valakit nem bírsz, de van benned annyi tisztesség, hogy nem mutasd ki. Ez még nem megjátszás. Azt is theted, hogy beszélgetsz vele direkte, megpróbálod kiismerni valóban, hátha rájössz, hogy nem is olyan, hanem sokkal jobb, mint godnoltad. Ha végképp nem megy, és feladod, akkor kerüld az illetőt, de ne durván akkor se.
2009. szept. 24. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!