Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek nagyok? (többi lent)

Szerintetek nagyok? (többi lent)

Figyelt kérdés

90b-s melltartót hordok 13 évesen, az osztályban nekem vannak a legnagyobb melleim amiért szoktak csúfolni is :/

Szerintetek átlagos, vagy nagy ez a mellméret?

(bocsi ha rossz kategóriába írtam)

2013. ápr. 12. 12:05
 1/7 anonim válasza:
kép nélkül hogy döntsük el?
2013. ápr. 12. 12:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Bocs, de ha B-s kosárba belefér, akkor mi a fenétől nagy?? Ellenben jó nagy a hátkörméreted.
2013. ápr. 12. 12:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Most ha valaki azt írja, hogy nagyok a melleid, akkor sem tudsz semmit csinálni. Olyannak kell elfogadnod a cicijeid, amilyenek! :)
2013. ápr. 12. 13:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem nagy. 13 évesen én C-s voltam, azt sem éreztem nagynak.

Ma 20 éves vagyok 95DD-s vagyok, és most sem érzem nagynak. Nagyobbat szeretnék pedig párom szerint is elég nagy ez így is, a barátnők meg irigykednek.

A csúfolódókkal ne törődj, sokan irigyek biztos! Pláne a mai 13 éves kis p*csák csak álmodoznak ilyesmiről... a fiúk meg tök hülyék ilyen korba. Nekem pl. mindig kikapcsolták hátul a melltartómat, ezzel szórakoztak. Poénnak vettem:)

Inkább légy büszke rá.

Én a helyedben még vissza is szólnék valamit. Biztos megkérdezném, hogy irigy vagy, deszka? :)

2013. ápr. 12. 15:25
 5/7 anonim ***** válasza:
nem, de jó kövér lehetsz ha 90 ...
2013. ápr. 14. 16:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsó (5-ös)! Nem kötekedni szeretnék, de neked is miért kell bántanod szegény lányt, amikor így is csúfolják a suliba?! Nem kell, hogy még itt is ezt hallgassa.

Lehet, hogy egyébként meg teljesen arányos a lány, de az is lehet, hogy valami betegség miatt ilyen.

Ezt nem tudhatjuk...

Most jöhetnek a kommentek, hogy biztos azért védem mert én is kövér vagyok. Hát nem, én azért védem, mert rühellem a csúfolódást. Ez egy undorító emberi szokás!

Nem értem, hogy miért kell ezt tenni bárkivel is.

De hát ez nem konkrétan neked szól utolsó, de viszont ezért is ilyen az emberiség, amilyen.

2013. ápr. 14. 20:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Semmi baj! :) énis 13 vagyok és 85B a mellem és valaki írta hogy jó kövér lehetsz....hát ez nem biztos kérlek szépen, mert én nagyob vékony vagyok... 37-38 kg... és a hátam se széles egyáltalán osztályba én vagyok a legvékonyabb...bár nekem meg pár kilót kéne felszedni :/ szóval nem baj, szólj vissza valamit örülj hogy ilyen nagyok énis örülök nekik^^ ne foglalkozz velük akik csúfolnak.
2013. ápr. 14. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!