Mikor kezdett el érni bennetek a végleges gondolatok, hogy mik lesztek, ha "nagyok" lesztek?
Figyelt kérdés
8. oszt. gimnáziumba járok, és az offőm azzal riogat minket, hogy ha most nem jelentkeztünk egy szakköre, akkor később nem is fogunk tudni, mert el lesznek már az anyaggal száguldva. És hogy döntsük el, mi kell nekünk. (7.-ES VAGYOK!) Az a baj, hogy pl. lehet, hogy kell nekem a biosz, de nem járok szakkörre, mert ha a "lehet, hogy kell" kategóriából mindegyikre járnék, naponta két szakköröm lenne. Szerintetek baj, hogy még csak tippem sincs, mi leszek, ha nagy leszek?2012. nov. 8. 22:10
1/9 anonim válasza:
hagyjad a francba a szakkört, csak akkor, ha élvezed és kell... Én most vagyok 12-es és még azt sem tudom mit akarok :D Ezt übereld ;)
3/9 anonim válasza:
35, ezt übereljétek :)
Sajnos minden érdekel, ezért még mindig nem tudom, mit szeretnék igazán. (Persze azért van munkahelyem, meg minden, de sokszor gondolom, hogy talán mást szívesebben csinálnék.)
Ha van olyan tantárgy, ami jobban érdekel vagy jobban megy, mint a többi, azt válaszd, és ne aggódj a többi miatt. Egyébként meg lesz még lehetőséged bepótolni vagy váltani, ha mégis mást csinálnál!
4/9 anonim válasza:
Válassz valami nyelvtanulási szakkört. Németet, Angolt, vagy Franciát. Nyelvtanulással még viheted valamire.
5/9 anonim válasza:
Szerintem meg a nyelv mellett valami mást is tanulj. Egy vagy két idegennyelv előnyt fog jelenteni, de szakmát nem ad!
6/9 A kérdező kommentje:
Három nyelvet tanulok, angol, német, francia, az utóbbit most kezdem, az angolt nyolc éve, a németet kettő és fél. Sajnos ezekből nincs szakkör.
2012. nov. 8. 22:34
7/9 anonim válasza:
Nekem két dolog van ami az életem. Egyiket egész életemben tudtam, viszont nem abból fogok megélni. A másikra, amivel dolgozni akarok, 16-17 éves koromban jöttem rá egészen véletlenül.
8/9 problem3girl válasza:
Kár ,hogy a nyelvből nincs szakkör mert az azért mégis csak nagyon jó dolog szerintem.És ha 7.es vagy nincs azzal semmi gond ha nem tudod mi akarsz lenni.8.os vagyok kb.1-2 hónapja tudtam csak véglegesen eldönteni.(divattervezőire megyek)13/L.
9/9 anonim válasza:
melyik gimibe jársz? én is 8 oszt. gimibe járok, de én 5.-es vagyk, és a mi ofnk is egyfolytába kérdezgeti ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!