Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a baj azzal, akinek néha...

Mi a baj azzal, akinek néha el kell húzódnia?

Figyelt kérdés

Mi a baj azzal, aki nem hajlandó napokig tartó bulikban részt venni, pl. iskolaidőben vagy szorgalmi időszakban egészhétvégés kirándulások, előadássorozatok?

Nem szereti a táborokat?

És nem bír ki egy emberrel több napot?

Állítólag ezek problémákra utalnak, és normális esetben egy ember szívesen tölti szabadideje nagy részét emberek között, vagy akár kötött programokkal vagy akár ugyanazzal a pár arccal?

Szívesen kirándulok, szívesen ülök be valahova dumálni vagy megyek fel másokhoz, de nekem szükségem van legalább annyi magányosan töltött időre is, mint társaságban töltöttre.

És egy-egy ember általában fárasztó, mert vannak egyéni érdeklődéseim és hobbijaim, ezek hiányozni kezdenek, és leszív az, hogyha sokáig kell alkalmazkodnom. Egy ideig feltölt az, hogy emberekkel vagyok, de egy idő után eljön egy tetőpont, és onnantól csak leszív, onnantól kell a hobbim és az egyedüllét.

2013. ápr. 12. 11:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Introvertált vagy. Ez nem egy betegség, hanem egy személyiségjegy. A világ népességének úgy 1/3 része szintén introvertált.
2013. ápr. 12. 13:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát legfeljebb később lehetnek gondjaid, mert nem lesz akkora kapcsolati hálód.

Nekem ez a személyes tapasztalatom.

Ezzel azért számolj.

Amúgy általában senki sem kifejezetten egyik vagy másik típus, inkább hangsúlyban vannak benne az introvertáltra jellemző vonások.

Amúgy nincs ezzel semmi baj.

2013. ápr. 13. 19:17
 3/3 anonim ***** válasza:
A leírást nem olvastam végig, de a főő kérdésre azértválaszolok: SEMMI! vannak ilyen emberek ...
2013. ápr. 14. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!