Ha én is jóképű lennék és magas és izmos, akkor nekem is lenne jó életem? Barátnőm, munkám, stb?
Mert nekem az egész életem egy nagy lemaradás. Bekerültem egyetemre valami gyenge középiskolából, meg is buktam föbb tárgyakból, de utólag meg tudtam tanulni, csak ugye már igy az elején elcsuszva nem az igazi a dolog.
Csajozni is későn tanultam meg, munkát találni meg még később fogok, pedig már végeztem...
Másokon meg azt látom, hogy csak éldegélnek, minden történik a maga idejében nekik, barátnőjük is csak ugy lesz magától (nekem be kellett probálkoznom több száz nőnél mig lett csajom)...
Na és elvégzik az iskolát és 2-3 honap mulva már dolgoznak, ha nem már az egyetem alatt be lett biztositva a munkahelyük...Ja és boldogok és jól néznek ki és gazdagok. Én meg csak kuncsorgok, mert sosem leszek ilyen, vagy max akkora eröfeszitéssel, hogy azt ezek a szép és gazdag emberek sztem sose tennének meg! Akkor miről beszélünk? Gyűlölöm öket, hogy előnnyel indultak az éeltben!
Először is néhány tévhitet ki kell törölnöd magadból
Nem kell se magasság,se izom
Ahhoz hogy valaki sikeres legyen a jó nőknél jóképűség,pénz vagy jó kapcsolatok kellenek
De ugye ott vannak még a ronda és átlagos kinézetű csajok.Köztük nézelődj ne a luxusk*rvák közül válogass
Mindenki a saját szintjén nézelődjön
Tudom igazságtalan az élet de ez van
Van akinek semmit se kell csinálni és mégis minden nap más nőt dughat,viszont van akinek ezért keményen meg kell dolgozni
De az a lényeg hogy jó nőt szerezni nem lehetetlen dolog.Ha egy genetikai hulladéknak lehet jó nője akkor neked miért ne lehetne?Csak akarni kell.Változz meg
vagy mérlegeljen, hogy megéri e neki egy darab jó nőért beáldozni soksok időt és energiát, amit mondjuk ugy keserül meg, hogy nyugdijasként nem tud megvenni 5 féle gyógyszer helyett csak 3at. Mert ha 20 évesen dolgozott volna, akkor lett volna rá pénz...:(
na csak ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!