Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Rosz ember vagyok ha szüleimtő...

Rosz ember vagyok ha szüleimtől pénzt kérek egy nagyob munkaért amit megkel csinálnom?

Figyelt kérdés
balkont fogok burkolni a szüleimnek és a házukat fogom vakolni és kérek érte pénz igaz nem sokat de kérek vagy amire sukségem van hogy vegyék meg , megkértek hogy csinalyam meg a házukat mert kőmuves vagyok tavaj végeztem a sulia.
2013. ápr. 11. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Az anyagköltséget ők állják, ha jól értem. Kérj pénzt, ne sokat, hiszen te már vizsgázott szakember vagy. Ebből élsz, teljesen jogos, hogy felszámítod a munkadíjat.

De! Én magam ezt úgy tenném, hogy levonom abból az összegből, amelyet drága szüleim az első sejtosztódásomtól a mai napig rám költöttek. A pelus, cucli, csörgő, tankönyvek stb. árából. Mekkora lehet ez? Ma árra felszorozva néhány millió? Annyi biztosan van.

2013. ápr. 11. 22:20
 2/4 anonim ***** válasza:

:D:D ez vicces már mint "első"!

szerintem furcsa, inkább kedvesen győzd meg őket, hogy te ezt megérdemled, szal ne úgy bánj velük mint egy átlagos megrendelővel

2013. ápr. 11. 22:28
 3/4 anonim válasza:

A munkadíjadat 15 millió alatt meg se határozd!!

Az a minimum! Ennyi jár Neked!!

2013. ápr. 12. 10:50
 4/4 anonim ***** válasza:

még jó hogy addig eltartottak a szüleid, még a szakmádat le tudtad tenni.

ugyan ne viccelj már, most komolyan kérnél tőlük pénzt? anyagot ők állják, a többit meg simán megcsinálnám ingyen..

2013. máj. 1. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!