Önbizalomhiány esetén mi a teendő? (tovább lent)
Szeretnék már túl lenni ezen az egészen... Elegem van, hogy nem tudom gátlások nélkül szépnek érezni magam azóta, hogy többen bántottak, hogy csúnya vagyok. Eleinte nem érdekelt a véleményük, de később már minden alkalommal, amikor tükörbe néztem eszembe jutottak azok a szavak, amikkel engem illettek. Akkor kezdődött, hogy nagyon befordultam. Az eset előtt nem voltak hasonló problémáim, kifejezetten jól éreztem magamat a bőrömben.
Ez az egész már több, mint fél éve történt, és már kezdtem kiheverni, amikor minden előről kezdődött. Azt hiszem, valamit rosszul csinálok. Tudnátok ajánlani valami hatásos módszert ilyenekre? 16/L
Mikor fogjátok már fel végre,hogy erre "hatásos módszer" nincsen?Mert senki nem lehet a saját maga orvosa.
Pszichológushoz kell fordulni,ha már nem bírod én is oda járok.
16/f
Utolsó: köszönöm, hogy te legalább normálisan tudtál válaszolni. Most már lehet, tényleg pszichológushoz megyek, nem tudom megoldani egyedül ezt az egészet... Már csak anyuval kéne beszélnem erről.
Amúgy én is directioner vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!