Ti mit szoktatok tenni ha elkap a 'nem érdekel semmi, nincs miért élnem' életérzés?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 1. 22:01
1/8 anonim válasza:
velem egész nap ez van... beülök a GYK elé és válaszolgatok a kérdésekre, közbe valami zenét hallgatok, meg elvagyok a fantáziámmal...
2/8 anonim válasza:
Fogalmam sincs, még soha nem volt ilyen érzésem!
Többre tartom magam annál hogy valaha is megforduljon ilyesmi a fejemben.
Neked sem kellene ilyenen törnöd az agyad!
3/8 anonim válasza:
Zenét hallgatok, rajzolok, filmet nézek... Elhalmozom magam egy csomó teendővel, hogy ne unatkozzak és akkor nem gondolok rá.
4/8 anonim válasza:
Csavarogni szoktam egy kicsit- csak megyek, mintha lenne hova-miért. Nem állok meg,de mindenre figyelek. És ettől elmúlik, sőt nagyon is jó érzéssel megyek haza.
5/8 anonim válasza:
Újra végiggondolom a korábban már leírt céljaimat, és hamar elmúlik ez az érzés.
6/8 anonim válasza:
Semmit. Nem érdekel semmi és unatkozok. De még az sem érdekel, hogy unatkozok.
7/8 anonim válasza:
nekem ilyenkor eszembe jut az összes sértés, rossz dolog ami történt velem, és a személyek akik ugye ezeket tették velem... ettől mégjobban lehangolódok. am ált. egész nap ilyen kedvem van, szóval megy a mindennapi "önsajnálat" (nem olyan formában h nyávogok a problémáimról, meg irkálok hasonlókat face-re...), szar kedv stb. nekem nagy vonalakban a zene segít. de van h még az se.
8/8 anonim válasza:
Nos, ez történt, és itt kötöttem ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!