Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért zavar az érdeklődése és...

Miért zavar az érdeklődése és a kedvessége?

Figyelt kérdés

Van egy srác...elég rég óta ismerem, elég magányos figura, és szívesen beszélgetek vele olykor, de nagyon sok dolog zavar...

Például hogy kétnaponta kapok tőle egy bocsánatkérő levelet, hogy bocsássak meg mindenért amit értem tett....utoljára 2 éve tett olyat amiért haragudhatnék, de már akkor se haragudtam annyira mint ezt ő gondolta....

Egyfolytában aggodalmaskodik, ha nem válaszolok egy fél órát mikor írakkor jön hogy aggódik értem...

Ha arról merek beszélni hogy most csinálok valamit a fősulira vagy ilyenek, akkor azt mondja nehogy túlterheljem magam...

úgy egy éve már odáig fajult a túlzott érdeklődése, hogy 1 óra alatt háromszor hívott fel hogy találkozzunk, mikor már elsőre is közöltem vele hogy most nem megy...

Egyébként kért tőlem randit már az idők folyamán többször, mindig nemet mondtam...meg tudom hogy hol engem szeret hol másikat, hol harmadikat, aki épp kedves hozzá, ezt teszi a magány...

Amelyik nap beszélünk biztos hogy legalább egyszer bocsánatot kér valmaiért....ami természetesen jó dolog, ha indokolt, de esetében semmi szükség rá...és hiába mondom hogy indokolatlan...

illetve napjában többször rám ír hogy mit csinálok, mizu, meg hasonlók, és nem tudom miért de máár az első szó ami eszembe jut a "közöd?"

FÉlreértés ne essék, én főleg a barátzónás fiúkhoz szoktam vonzódni, és tőlük jól is esik ha mondjuk heti 3-4 alkalommal megkérdezi, mi a helyzet velem, de a napi 2-3 és ha válaszolok még több alkalom valahogy sok...de mi az oka? velem van a gond? örülnöm kéne ennek? az a baj, hogy szinte zaklatásnak érzem...jól érzem? vagy rosszul?

2013. ápr. 10. 22:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem gondoltam volna, hogy nyilvánosan kibeszélsz engem!
2013. ápr. 10. 23:07
 2/6 A kérdező kommentje:
ha-ha...véletlenül tudom hogy nem te vagy az
2013. ápr. 10. 23:14
 3/6 dani900 ***** válasza:

Azt mondd ami először eszedbe jut.

"közöd?"

2013. ápr. 10. 23:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék bunkó lenni vele, meg bántani, hisz nagyon magányos és ha a finoman kérem meg hogy ne kérjen már bocsánatot az esőért is, azt is a szívére veszi
2013. ápr. 10. 23:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez nála egy komplexus, nem tuadatos, de fél, hogy elveszithet, hibásnak érzi magát bármiért, amiért esetleg egy icipicit is árthatott volna neked, megbánthatott volna, komolyan mondd el neki hogy, nem fog elvesziteni, és fordulhat hozzád, és vigyázol magadra
2013. ápr. 11. 10:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a saját dolgodat nehezíted azzal, hogy érdeklődésnek és kedvességnek nevezed, amit csinál, ezért nehezebb visszautasítanod is. Hiába nem rosszindulatból csinálja, ez akkor is egy terhes, görcsös rádakaszkodás, olyan, mint egy pióca. Próbálj meg lazítani a kapcsolaton, ha ez már neked kellemetlen, pl. iktass be egy-egy napot, amikor azt mondod, nem vagy gépközelben, ha hív, akkor meg ne érj rá. Lehet, hogy nem a legszebb dolog, de nem normális dolog, hogy ilyen szinten terhel téged a betegségével. Csúnyán hangzik, de az ilyentől jobb inkább tejesen megszabadulni, nekem nem úgy tűnik, hogy nagyon hiányozna az életedből, ha egyáltalán nem lenne. A lényeg: a problémáit csak ő tudja megoldani, Te nem. Ne érezz érte felelősséget.
2013. ápr. 11. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!