Hogyan győzzem le a magány szülte kényszereimet? (21/N)
bővebben ezen kényszerekről: alkoholizmus, evészavarok.
Minden estém magányosan telik, nem tudom másképp agyonütni az időt, piálok és nassolgatok.
Még nem látszik az alakomon, de a kedélyállapotomon igen (ha nem iszok).
Mit tegyek?
szerintem ezek nem olyan problémák, amit egy kis törődés ne tudna orvosolni! :)
Szerintem minél előbb találj valakit, akivel el tudod ütni az unalmas óráidat.
Mozdulj ki és sportolj piálás és nasizás helyett! Ha kell, fuss amíg össze nem esel... jó, ebben a sz@r időben nem lehet, de akkor tornázz a szobádban vagy valami! Eddig sem gondolkodsz hülyeségeken! :)
Ez csak átmeneti megoldás... szóval...
Miért vagy magányos? Nem megy az ismerkedés, nagyon megbántottak, vagy mi? :/
Mesélj nekünk! :)
Nem szeretek, ezt, nem szeretek azt. Ezt az életed képzeled el magadnak?
Kockázat nélkül nincs nyereség, még a barátságban sem.
Nincs egy olyan ember a világon, aki a másikat meg ne bántaná. Mi van akkor, ha egy barátság, csak öt évig tart? Aztán másik emberrel, másik öt év jó barátság?
Nincs olyan hogy élete végéig valaki meletted legyen, ez nagyon ritka barátság.
Igen, csalódunk az emberekbe, de ez az élet része. Ki mondta neked, hogy egyetlen egy emberbe se fogsz csalódni?
Akkor meg várd az igazi barátságot, ami ritka mint a fehér holló. Így biztosan jobban telnek majd a napjaid.
Most komolyan, túl nagy elvárásaid vannak. A felszínes kapcsolatból fog kialakulni a barátság. Nem egyből. Idő kell. Lehet, hogy 100 felszíniből csak 1 lesz igazi.
De ehhez esélyt kell adni a többi 99 embernek is. Mert nem fogy szembejönni, szia én vagyok az akinek mindent elmondhatsz, mert szeretnék a legjobb barátod lenni.
Persze vannak olyanok is akiket el kell küldeni. De szerintem érted mit akarok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!