Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan győzzem le a magány...

Hogyan győzzem le a magány szülte kényszereimet? (21/N)

Figyelt kérdés

bővebben ezen kényszerekről: alkoholizmus, evészavarok.

Minden estém magányosan telik, nem tudom másképp agyonütni az időt, piálok és nassolgatok.

Még nem látszik az alakomon, de a kedélyállapotomon igen (ha nem iszok).

Mit tegyek?

2013. márc. 25. 22:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
fősuli/egyetem , valami? munka?
2013. márc. 26. 16:57
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát ha befordulsz, akkor biztos kerülni fognak az emberek. Járj el új trásaságba és ha netán eddig nem tetted meg, akkor kezdj el dolgozni. Ha nem melózol/tanulsz és csak otthon ülsz, akkor garantáltan egy zakkant leszel, akit max a zakkantak fognak érdekelni.

A sok nasizás meg maradjon el. Hidd el, ha kövér leszel, a pasik nem fognak foglalkozni veled mint nő. Amíg jó az alakod, addig van esélyed arra, hogy pasik megtaláljanak.

Annyira fenejó dolgod van, hogy teljesen beleunsz az életbe.

2013. márc. 29. 09:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Keress egy hobbit vagy akármit amit igazán szeretsz csinálni... ez nem oldja meg a magányt de segít.Legalábbis nekem, én például nagyon sokat vásároltam...most vettem könyvtári kölcsönzőjegyet meg kondibérletet... legalább emberek között vagyok, lehet ismerkedni és nem otthon ülök sorozatot nézve. Ha jobb lesz az idő menj ki a margitszigetre sétálni, ülj be egy kávézóba.. menj emberek közé ha nagyon rosszul vagy semiképp se legyél otthon egyedül.( Hajrá!
2013. márc. 29. 20:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Lépj ki a házból!
2013. ápr. 13. 17:17
 15/15 anonim ***** válasza:

van kapcsolatod?

amennyiben nincs, úgy gyorsan kerítened kellene valakit, a piát pedig felejtsd el ha nem akarod a hátralévő életed elvonókra járva tölteni

2013. ápr. 13. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!