Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudok megtartani...

Miért nem tudok megtartani egy kapcsolatot sem?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nincsenek barátaim. Próbálok ismerkedni neten illetve a suliban. Néha-néha akad 1-2 ember akivel úgy néz ki, jól kijövök, de azután megszakadnak a kapcsolatok. Hirtelen letiltanak Facebookon, nem beszélgetnek velem, stb. Saját érzéseim szerint nem szoktam nekik semmi rosszat se mondani. Nem tudom ezt mire vélni. Igyekszem mindenkivel kedves lenni, de már blefáradtam, hogy minden emberi kapcsolatom fájdalmasan rövid. Magányos vagyok. Úgy érzem 18 évesen már lekéstem a barátkozásról. Mit tehetnék, mi lehet a baj? :(

18/F

2013. márc. 23. 16:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy sok vagy nekik egy idő után, esetleg nem értékelik a humorod, vagy egyszerűen unalmasnak tartanak. Viszont ahhoz, hogy én letiltsak valakit ennél jóval több kell. Ha mélyen magadba nézel sem tudsz mondani pár indokot amivel ezt kiválthattad?
2013. márc. 23. 16:37
 2/2 anonim válasza:
Van egy hasonló srác akit ismerek. őt azért nem szereti senki, mert bár kedves, de túl lelkesen beszél a dolgairól, az ő kis saját világáról, és ilyen szinten senkit sem érdekel. Lehet, hogy te is túl sok vagy, legyél egy picit visszahúzódóbb, ha éppen új kapcsolatot próbálsz teremteni, de egyben jó társaság is. Ha megismersz valakit, nem kell a nyakán lógni, erőltetni az állandó beszélgetést, stb. Mert lehet, hogy azért tiltanak le, mert egyfolytában írogatsz ha már feljönnek chat-re. Persze ha nem ilyen vagy, akkor elnézésedet kérem, de nem ismerlek, és csak ezt tudom feltételezni, mert én ilyen emberrel találkoztam csak, és vele is ugyanezt teszik.
2013. márc. 23. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!