Vannak olyan fiúk, akiket nem zavar, ha egy lány eleinte nehezen ismerkedik, de ha jóba lesz valakivel, akkor egész sokat beszél?
Figyelt kérdés
2013. márc. 11. 18:13
2/10 anonim válasza:
Ha nem lennék én is szűkszavú, akkor nem zavarna, de így nem biztos, hogy lenne mindig téma.
Emiatt kapcsolatot sem akarok, mert egyszerűen nem tudok senkivel normálisan beszélgetni:S
3/10 anonim válasza:
Nem zavar... miért zavarna? Ez normális, nem? :)
4/10 anonim válasza:
Kit érdekel mi zavarja őket meg mi nem? Nem kell félni tőlük, szard le őket, ha te ilyen vagy, akkor fogadjanak el így! A fiúk selejtesebbek úgyhogy nincs mitől tartanod!
5/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavar engem, sőt, kicsit vonzanak is az ilyen lányok :D
6/10 anonim válasza:
Nem zavar, de azért néha fogja be a száját. mondjuk mikor alszik.
7/10 anonim válasza:
szerintem ha ez nem társul túl sok önbizalomhiánnyal, akkor ez sejtelmesség amiért a fiúk leginkább odavannak.
nem feltétlenül a nagyszájú lányokat szeretik.
viszont inkább az idősebb, komolyabb fiúk értékelik a visszafogottságot.
8/10 anonim válasza:
Az én választottam pont egy ilyen lány, és egyszerűen tökéletes, csak én vagyok a bal... hozzá :\ :(
10/10 anonim válasza:
Én pont ilyen vagyok csak fiúba...csajoknál szerintem ez előny is :) legalábbis nekem nagyon bejönnek a kis szerény csajok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!