Fura vagyok, hogy zavar, hogy véreset hugyozok?
nem kéne, hogy zavarjon, ha tudom, hogy már 2 éve vesekövem van
el kell fogadni, hogy így fogom leélni az életem, hogy sokszor pirosasat vizelek?
20f
szüleim azt mondják, hogy szarjam le
mondom már 2 éve megvan
az alapkérdésre esetleg a válasz?
van nagyobb bajom is sajnos ennél, ezért kérdeztem, hogy nektek mi a véleményetek
szerintem sem normális. De azt mondják, ha én nem mesélek nekik az egészségügyi állapotomról helyzetjelentést minden héten, akkor azt gondolják minden oké, ja és csak azért kérem az ő segítségüket mert anyagilag nem vagyok független
már amúgy voltam dokinál kb másfél éve nyáron mikor a doki felismerte, asszem a baloldaliba volt 8mm-es és azt "bombázták" vmivel, de nem sok minden történt, mert nem hugyoztam ki vagy vmi
na ez is túl sok volt magamról..sry
Nekem kiskorom óta van vesekövem!
hol látható helyen hol nem!
2011.decemberébe is megmozdult(sok sok évvel később),és nem tudtam kipisilni,ezért állandóan reggel korházban voltam ,koktélozni(infuzio+görcsoldó),majd mikor naponta feltüntem ott,széjjelrobbantották!Nem volt kellemes,sőt nekem kifejezetten fájt!Elvileg 20perces lett volna helyette 2,5 órát szenvedtem! És utána este/du megint korház mert belázasodtam!
Most sokat ugy sem tudsz vele tenni,ha megmozdul akkor!
7es köszönöm
végre egy "együttérző" ember
ezt miért írtad? vagy hogy érted, hogy ha majd megmozdul akkor tegyek ellene, ha nem mozdul meg akkor hagyjam
????
és neked nem szokott véres lenni a vizeleted ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!