Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Már nagyon magam alatt vagyok,...

Vad-Ász kérdése:

Már nagyon magam alatt vagyok, öngylkos leszek, szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Tüneteim:

--nehezen alszom és ébredek fel

--a halálra és az öngyilkosságra is goldoltam már(1-2szer ----megprobáltam átszurni az ereimet egy kis medállal ,de nem volt éle igy csak 2napig piros volt a helye),körzővel átszúrni a felkaromat de csak csikokat karcoltam bele amik most kezdenek elmúlni

--ideges vagyok

--keveset beszélek az osztálytársaimmal(inkább magamba zárkózok mostanában)

--3-4 nap alatt lefogytam (és nagy rám a nadrágom egy önyilvel)

--könnyen kifáradok

--a hátam a sok üléstől ,, álástól elkezd fájni a vállammal együtt

--félek(mert minden nap baszogatnak,cseszegetnek,verekednek velem,nem nagyon tudom megvédeni magamat,dobálnak órán radirral krétával,"ma is megdobott az egyik egy két másodperc múlve meg elkeztem kergetni,elkatam a nyakát de éppen akkor 3osztálytársam elhuzott onnan a tanár meg nézett mint a moziban,mert elotte vele volt oránk és ez szünetben történt.)((suliba busszal járok))

fiu létemre elsirtam magamat mert már túlstresszeltem mindent a kezem és a lábam reszketett mint a kocsonya a szememből meg potyogtak a könnyek,(a torna öltözőben)

Nagyon szar kedvem van mondig.hirtelen jobb kedvem lesz mikor 1-2 szót beszélhetek azzal a csajjal aki teccik nekem.de mikor odaérek az osztályomhoz egyből szar kedvem lesz.Átiratkozni nem lehet mert buszozok az iskolába és még vesztenék ugy egy évet.

Azt akarják hogy kiiratkozzam innen,mondták is.

Megtehetném azt hogy feljelentem őket?.

*

15 éves fiú

2013. ápr. 5. 22:00
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim válasza:
Valami változás?
2014. máj. 17. 22:54
 42/51 anonim válasza:
Én is szenvedtem ilyen problémákban... Tudom milyen érzés amikor minden nap basztatnak és vernek... De aztán megtaláltam a ''jó'' embereket.... Aztán összejött az első szerelem... Hát mondhatom úgy átlettem baszva ahogy csak lehetett... Rájöttem elég rossz dolgokra... Akkor mégjobban le voltam hangolódva.. Én is gondoltam az öngyilkosságra de nem... Csak arra gondoltam hogy még fiatal vagyok még előttem vannak az évek.. kb. 2 évig ez ment... elvesztettem minden reményem... De akkor jött egy velem egykorú gyerek.... Kihúzott a rosszból támogatott mindenben... segített ha meg akartak verni még ha őt is megverték ezért... Aztán megismerkedtem egy lánnyal akivel a mai napig együtt vagyok.. Elvégeztem az általánost és onnastól már nem volt ilyen.. Komolyabb emberek közé kerültem akik szerencsére normálisak.. SOHA NEM SZABAD FELADNI! Nagyon sok kínt átéltem de sikerült kijutnom a ''rosszból''... Biztosan neked is sikerülni fog... Kitartás! 16/F
2014. jún. 21. 02:19
 43/51 A kérdező kommentje:

utolsó :

-Kössz szépen !

azóta sokminden történt....2 hónapig jódolgok majd minden elbaxódott megint.

2 év után átíratkozok másik iskolába és másik szakra is.

azaz amikor kezdődik a kövi iskolaév már máshol kezdem annyi , hogy vesztek 1 évet(ismét 2. osztály + tantárgyvizsgák)

---És mostmár senki sincs akivel beszélhetek :(

Haverok vannak 1-2 de azokkal nem lehet olyan dolgokról beszélni.

--Még mindig goldolok az öngyilkosságra.

/nem tudom kiverni a fejemből/

2014. jún. 21. 18:17
 44/51 anonim válasza:
Minden rendbe fog jönni.. (Mostanság velem is csak rossz dolgok történtek szinte de csak az jár a fejemben, hogy fiatal vagyok előttem az élet) Mindenképp próbálj barátot/barátokat szerezni... Ha ez nem sikerülne akkor is van még jópár éved arra, hogy találj barátokat és megtaláld azt a lányt akit igazán szeretni fogsz.. Szóval csak kitartás! :) Hmm Bevallom régen én is gondoltam az öngyilkossága de mint már elmondtam egy párszor ''Előttem van az élet'' + gondoltam szeretteimre (pl.Család). Felejtsd el az öngyilkosságot... Bizonyítsd be magadnak és másoknak is, hogy képes vagy küzdeni.. Azt, hogy nem adod fel... És ha már rendezőttek a dolgok elmondhatod, hogy te megcsináltad. :) És annál nincs jobb érzés :) Úgyhogy kitartás és remélem hamar rendeződnek a dolgok! :)
2014. jún. 26. 23:47
 45/51 anonim válasza:
Az utolsó válaszoló voltam mielőtt írtál volna. :)**
2014. jún. 26. 23:48
 46/51 A kérdező kommentje:

köszi :)

de állandóan búslakodok mindenen.

2014. jún. 26. 23:56
 47/51 anonim ***** válasza:
Szerintem te nem öngyilkos akarsz lenni, csak elvagy akadva néhány dolgon, és ezekre a dolgokra nem tudod a megoldást. Szerintem próbálj meg minél többet beszélgetni másokkal, hogy ők esetleg hogyan oldották meg ezt vagy azt a problémát. Persze végig hagyatkozz a megérzéseidre de érdemes másokat is meghallgatni.
2014. júl. 3. 18:25
 48/51 A kérdező kommentje:

Az életem nagy fordulatot vett,több dolog is történt velem.

Nagynehezen túlmentem a mélyponton,csak már ki kell kerülnöm a gödörből.

2014. okt. 1. 21:23
 49/51 anonim válasza:
Hajrá :)
2015. okt. 3. 14:28
 50/51 A kérdező kommentje:

Azóta sok minden volt,,, rengeteg rossz és valamennyi jó.

Elkezdtem dolgozni

Lett barátnőm aki le is lépett.

munkahelyeket váltottam

(szakácsként nyomom az ipart :D )

baráti kör igaz nincs de a szakma nehéz.

igaz szakember nélkül hevertem ki mindent , ottvolt az egyetlen legjobb majd lett egy új haverom is, igy 2 legjobb haverom lett akikkel még azt is megtudjuk beszélni hogy kinek milyen piszkos a lábujja közt(1példa volt na)

.

köszi minden válaszolónak

2018. szept. 7. 08:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!