Már nagyon magam alatt vagyok, öngylkos leszek, szerintetek ez normális?
Tüneteim:
--nehezen alszom és ébredek fel
--a halálra és az öngyilkosságra is goldoltam már(1-2szer ----megprobáltam átszurni az ereimet egy kis medállal ,de nem volt éle igy csak 2napig piros volt a helye),körzővel átszúrni a felkaromat de csak csikokat karcoltam bele amik most kezdenek elmúlni
--ideges vagyok
--keveset beszélek az osztálytársaimmal(inkább magamba zárkózok mostanában)
--3-4 nap alatt lefogytam (és nagy rám a nadrágom egy önyilvel)
--könnyen kifáradok
--a hátam a sok üléstől ,, álástól elkezd fájni a vállammal együtt
--félek(mert minden nap baszogatnak,cseszegetnek,verekednek velem,nem nagyon tudom megvédeni magamat,dobálnak órán radirral krétával,"ma is megdobott az egyik egy két másodperc múlve meg elkeztem kergetni,elkatam a nyakát de éppen akkor 3osztálytársam elhuzott onnan a tanár meg nézett mint a moziban,mert elotte vele volt oránk és ez szünetben történt.)((suliba busszal járok))
fiu létemre elsirtam magamat mert már túlstresszeltem mindent a kezem és a lábam reszketett mint a kocsonya a szememből meg potyogtak a könnyek,(a torna öltözőben)
Nagyon szar kedvem van mondig.hirtelen jobb kedvem lesz mikor 1-2 szót beszélhetek azzal a csajjal aki teccik nekem.de mikor odaérek az osztályomhoz egyből szar kedvem lesz.Átiratkozni nem lehet mert buszozok az iskolába és még vesztenék ugy egy évet.
Azt akarják hogy kiiratkozzam innen,mondták is.
Megtehetném azt hogy feljelentem őket?.
*
15 éves fiú
Én is hasonlóan vagyok. Engem nem piszkálnak, én a barátaimat veszítem el szépen sorban, és a lehangoltság itt is megvan.
Keress valami értelmet szerintem a mindennapokban :) Én mindig zenéthallgatok ha hazaértem, meg rajzolni is szoktam :) Sírni már nem nagyon tudok, csak elgondolkozok dolgokon, de utána sokkal jobb :)
Meg ha vannak barátaid,akkor meg végképp ne érdekeljenek a többiek a suliban :)
meg a zenét is fikázzák amit hallgatok(a rockot és a metál a 2kedvencem)
fülhallgatóm bekrepált,pedig ha jó lenne majdnem mindig a fülemben lenne,és kizárnám a külső világot.
a Csajozáskor sem tudok annyira figyelni,mert valamiről beugrik egy rossz emlék és egyből elmegy a kedvm az élettől.
-Suiban meg a lüke oszim valami hülye feladatot adott hogy álljunk körbe és mondjuk el a szemben levőnek mi volt a legrosszabb ami velünk történt,én meg állam szótlanul és csak azt mondtam a osztálytársamnak hogy nem nyilatkozom.
nem nagyon szeretek erről beszlni,mert kicsit nagyon sz@r érzés......
Na figyu, az öngyilkosság SOHA SEMMIRE nem lehet ok.
Keress barátokat, más osztályokból. A leírtak alapján valószínűleg nem a menő "páwa" kategóriába tartozol, de hidd el, vannak még normális fiúk-lányok is.
Azokkal az idiótákkal meg ne foglalkozz, akik cseszegetnek az osztályban. Azért csinálják, mert valószínű jobb vagy náluk, és így fejezik ki az irigységüket... Ha valamit beszólnak, vagy ne válaszolj vissza, vagy poénkodd el. Ha látják, hogy nem érdekelnek téged, abbahagyják egy idő után (persze nem egyik napról a másikra:/). Engem is egy darabig próbáltak így terrorban tartani, de kizártam a külvilágot és nem foglalkoztam velük.
Próbálkozz vele, ennyit megér. 15 évesen még fiatal vagy ilyen butaságokhoz. Biztos van néhány évfolyamtársad vagy nagyobb, akikkel jól kijönnél.
16L
Ismerek egy történetet egy fiúról.
Hasonló a tiédhez.
A fiúnak volt 1 jó barátja, aki mindig volt és lesz is neki.
Anyja már elhunyt. Apjával élt aki elfoglalt volt folyton.
Őt is csesztette egy másik úgymond "haveri" kör, és a barátja nem helybéli volt, azaz suli után tudtak csak találkozni.
Egyszer a barátja által megismert egy lányt, akivel csak neten tudott beszélgetni. Úgy tünt hogy jól elvolt.
Ezután szétesett neki minden. Az ellenségei megverték.
Az arca néhol felvolt dagadva, és a feje levolt kötve mert betört. Lehetőség adódott rá, hogy találkozzon a lánnyal, akivel olyan jól elvolt. Ezt a barátja intézte el neki, de a külseje miatt nem akart találkozni.
Egyre jobban stresszes volt, és megutálta a legjobb barátját. Őt hibáztatta mert megverték őt.
A lány pedig megharagudott rá, mert öntelt, és nagyképű lett.
Egyedül maradt.
1-2 hónappal később apjával elköltöztek jó messzire.
Azóta jóra fordult neki minden.
Te se keseredj el, mert akármi történik, minden rossz után jön valami jó is.
HA sok a rossz, a jövőbe sok lesz a jó :)
Ha esetleg lenne valami amit viszont megakarsz beszélni, szivesen segítek benne. Akár beszélgethetünk is ha úgy gondolod. :)
17L: "Szerintem ez normális az ennyi időseknél"
Hogy írhatsz már ekkora marhaságot?! Szerinted az normális, hogy szegény gyerek öngyilkos akar lenni???
14\F
minden nap ugy kelek hogy ma is meg kell védenem magamat.
fejemben elképzelem a helyzetet majd rá a megoldást és a olyan helyzet adódik követem a forgatókönyvemet.
egyébként az eggyik nagyon gyanusan hátul tartotta a kezét,de észrevettem valami feketeséget a markában mely az ujjaira kanyarodik,egy boxer volt,nem vette elő de tudtam hogy az.
felkeltem és átültem a busz elejébe.
Ma meg mek kellett védenem magamat.
az egyik hátulról a lábamba rudott,megfordultam,leszoritottam a fejét de sikerült kivennie,csapott 3-at a levegőbe melyeket kivédtem.
utána elszaladtam a biciklimhez és tekertem hazaáig.
"NETEN HOGY NE MARADJUNK VEREKEDNI HANEM MIUTÁN HATÁSTALANITOTTUK VAGY KIFÁRADT SZALADJUNK EL."
Iga ha nem szaladok el 3v1 lett volna ellenem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!