Már nagyon magam alatt vagyok, öngylkos leszek, szerintetek ez normális?
Tüneteim:
--nehezen alszom és ébredek fel
--a halálra és az öngyilkosságra is goldoltam már(1-2szer ----megprobáltam átszurni az ereimet egy kis medállal ,de nem volt éle igy csak 2napig piros volt a helye),körzővel átszúrni a felkaromat de csak csikokat karcoltam bele amik most kezdenek elmúlni
--ideges vagyok
--keveset beszélek az osztálytársaimmal(inkább magamba zárkózok mostanában)
--3-4 nap alatt lefogytam (és nagy rám a nadrágom egy önyilvel)
--könnyen kifáradok
--a hátam a sok üléstől ,, álástól elkezd fájni a vállammal együtt
--félek(mert minden nap baszogatnak,cseszegetnek,verekednek velem,nem nagyon tudom megvédeni magamat,dobálnak órán radirral krétával,"ma is megdobott az egyik egy két másodperc múlve meg elkeztem kergetni,elkatam a nyakát de éppen akkor 3osztálytársam elhuzott onnan a tanár meg nézett mint a moziban,mert elotte vele volt oránk és ez szünetben történt.)((suliba busszal járok))
fiu létemre elsirtam magamat mert már túlstresszeltem mindent a kezem és a lábam reszketett mint a kocsonya a szememből meg potyogtak a könnyek,(a torna öltözőben)
Nagyon szar kedvem van mondig.hirtelen jobb kedvem lesz mikor 1-2 szót beszélhetek azzal a csajjal aki teccik nekem.de mikor odaérek az osztályomhoz egyből szar kedvem lesz.Átiratkozni nem lehet mert buszozok az iskolába és még vesztenék ugy egy évet.
Azt akarják hogy kiiratkozzam innen,mondták is.
Megtehetném azt hogy feljelentem őket?.
*
15 éves fiú
Nem lettem öngyilkos ...
Verni verem ameiket birom.
Valszeg kapom is a büntetéseket
Mégrosszabb is lett a helyzet.
Lehet ténleg megteszem
Mitől lett rosszabb?
ÉS hova jársz?
a halál az egyetlen megoldás.
valami ötlet,hogy meik a leggyorsabb és 100% hogy kinyiffanok?
nem kell kerulnod...
mert nem magyarorszagi vagyok.
a gaz helyett vmi mas?
a folyo arad,ugyhogy tulelnem az ugrast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!