Már soha nem leszek szerelmes?
Figyelt kérdés
Érzéketlen nő várja a válaszokat. jelige: jéghegy2009. szept. 21. 10:55
1/9 anonim válasza:
Hany eves vagy?
Miert gondolod, hogy nem lehetsz szerelmes?
2/9 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok. volt már jó néhány kapcsolatom, de mindig az a vége, hogy én megunom, vagy a kapcsolatot, vagy az embert, aztán dobom, összetöröm a szívét, és akkor csak szomorkodok hogy jaj szegény pára... de amugy különösebben nem ráz meg egy szakítás...
2009. szept. 21. 11:00
3/9 A kérdező kommentje:
csak már szar, hogy képtelen vagyok bárki mellett is megmaradni...
2009. szept. 21. 11:01
4/9 anonim válasza:
Nem vagy erzeketlen, csak epp meg nem talaltad meg az igazit. Ha megtal;alod, akkor nem fogod unni,hanem orulsz minden vele eltoltott percnek!
Fel a fejjel!
1. voltam
32/N
5/9 A kérdező kommentje:
köszi a bíztatást :)
2009. szept. 21. 11:11
6/9 anonim válasza:
Nyugi van egy sorstársad..sajnos. Mintha csak én írtam volna ezeket a sorokat.
Nem tudom lehet, hogy még nem voltunk igazán szerelmesek, de egyszer úgyis eljön, ha nem is a nagyon nagy Ő, de valaki akit majd szeretni fogsz annyira, hogy ne und meg. Amúgy meg különösebben engem se hat meg egy szakítás, még akkor sem ha engem dobnak, de ez szerintem nem baj. Legalább nem csinálsz magadnak problémát.
19/L
7/9 A kérdező kommentje:
ez igaz, de elég szar ennyire érzelemmentesen élni. mert nem csak pasikkal van ez, hogy megunom, hanem alapjáraton az emberek iránt nem sok mindent tudok érezni... barátaim sem nagyon vannak, csak ilyen felszínes haverok.. akikkel bulizni járok, vagy akármi.
2009. szept. 21. 11:33
8/9 anonim válasza:
szerintem nem veszítessz semmit. én meg érzéketlen csávó vagyok. :)
9/9 A kérdező kommentje:
a csávók mind érzéketlenek :) de lehet hogy igazad van... Sz@rni bele :)
2009. szept. 22. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!