Miért leszek szerelmes a legtöbb pasiba, akit meglátok?
Figyelt kérdés
2009. nov. 12. 17:06
1/15 anonim válasza:
Velem is ez van. Bár nekem úgy van hogy először még semmit sem érzek iránta,utána egyre jobban megtetszik, aztán egyszerre csak azon kapom magam hogy szerelmes vagyok belé. Most is így van .
3/15 anonim válasza:
Ha jó csaj vagy,engem is megláthatnál:)
4/15 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak:Álmaid nője vagyok ;D csak barna hajjal...
2009. nov. 12. 17:38
5/15 anonim válasza:
Szerintem nem tudod mi az az igazi szerelem.
6/15 A kérdező kommentje:
18:17-es.Miért?Szerinted mi az igazi szerelem?
2009. nov. 12. 19:25
7/15 anonim válasza:
Szerintem egy állandó, menedéket adó és szenvedélyes kapcsolat hiánya miatt. Valahol bizonyára vágysz erre. Az igaz szerelem tapasztalataim szerint az, amit egy ember iránt érzel, akinek az érdekei hirtelen a tieid elé kerülnek az életedben, akivel tervek fogalmazódnak meg benned a távoli jövőre nézve, és egyszerre azt veszed észre, hogy mindennél jobban érdekelnek az ő problémái, gondolatai, amiről órákig tudsz beszélgetni vele. A józan eszed és ítélőképességed néha csődöt mond, és hirtelen mindenkinek be akarod mutatni, akit ismersz. Ezeket persze olyankor visszafelé is tapasztalja az ember.
8/15 anonim válasza:
Kedves kérdező!Ha szabad tudnom, hány éves vagy?
9/15 A kérdező kommentje:
16
2009. nov. 13. 17:08
10/15 anonim válasza:
Hát, a kamaszkorral jár(szerintem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!