Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért leszek szerelmes a...

Miért leszek szerelmes a legtöbb pasiba, akit meglátok?

Figyelt kérdés
2009. nov. 12. 17:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Háát komolyan mintha csak én írtam volna a kérdést. És olyan rossz, h ha meglátok valakit a suli folyosóján akibe "szerelmes" vagyok, és ő rámnéz... számomra egy lassított felvétel...
2009. nov. 13. 18:10
 12/15 anonim ***** válasza:
2009. nov. 13. 23:29
 13/15 anonim válasza:
Ez bizonyosan a korral jár..meg hát a női ítélőképesség hiányában..ne értsd félre nem bántásképp mondom...de a legtöbb nő naiv...és sok mindent elhisz amit egy fiú mond neki...16 évesen még elég fiatal vagy..előtted van az élet..idővel majd ezt is ki fogod nőni..és végül tényleg csak az fog számítani aki tényleg fontos neked.
2009. nov. 19. 11:07
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

egyikbe sem leszel szerelmes, csak annyira tetszik, hogy azt hiszed, ez a szerelem!

ha az egyik fiúba tényleg beleszeretsz, nem fogod a többit észrevenni! Nem rövid ideig fog tartani, hanem nagyon nagyon sokáig! olyasmiket fogsz vele kapcsolatban gondolni, amit mással el sem tudnál képzelni!Amikor ennyi idős voltam, nekem is hetente új szerelem volt egy srácban kilátásban! aztán egyszer csak valójában szerelmes lettem, és évekig nem is tudtam más fiúra gondolni! ha nem szakadunk el egymástól, akkor a mai napig szerelmes lennék belé!

15 évesen estem szerelembe, és 20 éves koromig szerettem ezt a fiút, de soha nem fogom elfelejteni... innen tudom, hogy igazi szerelem volt! most 23 vagyok.

2009. nov. 19. 18:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Hormonok, magányosság (hiába van sok barátod, ha egy társra vágysz) szerintem. Illetve az, hogy még nem találtad meg az igazit. Az más érzés.
2010. jan. 22. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!