Hogy vidítsam fel magamat egy rossz nap után?
Szia!
Én most kezdtem a középsulit és hát emlékszek hogy 8.-adban nagydogák előtt beszéltük h milyen sokat kell tanulni és alig bírjuk...hát 3hét után visszasírom az általánost:D
Egyébként nekem ebből egy hétköznapom:
-6-6:15 között kelek,elkészülök (felöltözök,arcmosás,arckrém,reggeli,fésülködés,fogmosás,elteszem a kajám).
-7:10-kor elmegyek suliba,általában 2körül érek haza.
-Megebédelek egy kicsit pihenek(meghallgatok 1-2számot,megnézek 1-2dolgot a neten vagy csak fekszek az ágyon és vagyok.)
-Aztán 14:30körül elkezdek tanulni,de legkésőbb 15-kor:D kb. 17:30-18:00-ig tanulok.
-Ha ebéd után nem,akkor ilyenkor elmosogatok.Elpakolok a szobámba.
-18:30 körül végzek mindennel.ilyenkor bekapcsolom a gépet,vagy zenét hallgatok esetleg relaxálok.
-Aztán jön anyum és vacsorázunk 19:30körül.
-Utána már csak tv-z nézek és zuhanyozok,fogmosás,arcápolás és alvás:D
De a tanulást úgy képzeld el,hogy 3-3,5órát tanulok úgy,hogy közbe csak inni/wc-re megyek ki.
Elég fárasztó,de ez van.Ha nagyon kész vagyok eszek egy kis csokit max 2-3kockát.
De ez van,hozzá kell szoknunk,hiszen a nagybetűs élet sem lesz jobb,sőt!
14/L
hát örülj h 2re hazaérsz
én fél 6kor kelek és legkorábban 4kor érekhaza.de általában 6körül.... nekem a kikapcsolodás az semmi :D nincs rá időm :S :D de most szünet vaaan !
én a jobb markommal szoktam felvidítani magam, de ha szeretnéd elmegyek hozzád és majd elszórakoztatlak
16F
Én nem tudom, hogy kinek és mi a fárasztó, mindenkinek máshol van a határértéke. Leírom egy napomat, hogy nekem ez fárasztó ugyan, de régóta csinálom, és hozzászoktam:
4.45 - kelek
5.30 - indulás az uszodába
5.45 - ugrás a vízbe
7.45 - kijövök a vízből
8.35 - beérek az első óra végére
15.30 - vége a sulinak, go ebédelni
16.15 - indulás vissza az usziba
16.45 - 18.00 - edzés
18.45 - hazaérek
19.00 - tól: tanulás, vacsora, fürdés, bepakolás, gépezés
22.00 - alvás
Na hát ez heti 4x, mert szerdán nem kell, csak 6-kor kelnem, mert nincsen reggeli edzés. Nekem ez számít fárasztónak, és remélem, hogy ebből az jött le nektek, hogy lehetne rosszabb is, és én még így is be tudom osztani az időmet relaxálásra, szórakozásra.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!