Én Flóra vagyok... Ez felénk nem túl gyakori név... Csak 1 Flórát ismerek.:P Régebben én se nagyon bírtam a nevemet... De mára már egészen meg szerettem.:) Amúgy a második nevem Judit... De ezen csak kevesen szólítanak.:) Ha én választhattam volna nevet akkor Luca lennék.:)
2009. szept. 24. 20:18
32/58 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a nevem meg magam is:) Lehel vagyok tisztelettel mindenkinek, na meg mikor lányom lesz Csengének fogom nevezni:)) imádom mint a lányokat, kicsi édesek:)
2009. szept. 24. 20:28
33/58 Sexylady válasza:
Kitti vagyok, ami szerintem tök plázabiccses meg playboy-os, pedig am metálops vagyok... szal inkább lennék mondjuk petra v alma...
Na most mutass ilyet Sándorral. Sándorral kapcsolatban olyan van csak hogy "Ennek Sanyi." meg "Sándorvagyok kérem kacsojja ki.". Oh és ne feledkezzünk meg a "Sanci"-ról sem. Inkább lennék Káin :D
2009. szept. 25. 00:53
35/58 anonim válasza:
Én nem szeretem!
Evelin vagyok, azt mondja minden vénassszony hogy szép név!!Talán pont ezért...
Evi becézést már megszoktam, de csak a családom becéz így pedig azt szeretem. És 1120-ra felmegy a vérnyomásom (ezerszázhúsz) ha vki Evelinn-nek szólítt! De a suliba utál mindenki, akk meg minek becézzenek,nem?
2009. szept. 25. 07:33
36/58 anonim válasza:
Íutlsó wagyok 13 éwes lány.
2009. szept. 25. 07:38
37/58 A kérdező kommentje:
Evelin, szerintem szép ez a név, és nagyon ritka. én büszke lennék rá! :)
2009. szept. 25. 08:33
38/58 anonim válasza:
Nekem nagyon ritka nevem van, Magyarországon csak nekem ez a nevem:D Félig angol vagyok, tehát innen jött és az angoloknál sem gyakori. Én szeretem, mert különleges és nem tucat.
14L
2009. szept. 25. 12:29
39/58 anonim válasza:
Engem Katalinnak hívnak. Ha valaki úgy szólít, hogy Kati, Katika vagy Katica nah akkor utálom a nevem :D
Katának becéznek úgy tetszik a nevem :)
2009. szept. 25. 13:07
40/58 anonim válasza:
09-20 20:06, en meg pont hogy Noemi vagyok, de szivesen megvaltoztatnam:DDDD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!