Szereted a nevedet? Mit választanál magadnak, ha megtehetnéd?
Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 10:07
11/58 anonim válasza:
En szeretem,Ildikonak hivnak,de azt szeretem,ha Ildinek hivnak!A masodik nevem Timea,amit azelott nem hasznaltam,nem is hivott senki igy,de 2eve,miota kulfoldon elek,'atvaltoztam' Timea-va,mert itt nem tudjuk kiejteni azt,h Ildi,ezert igy hivnak ujabban!De a csaladomnak megmaradtam Ildinek! Amugy szeretem a nevem,olyan Ildis vagyok! :))
12/58 anonim válasza:
Én sosem szerettem, de nem igazán azért, mert gyakori a nevem. Zsuzsannának hívnak. Ebből adódóan automatikusan Zsuzsának szoktak szólítani, amit nagyon utálok. Inkább olyan nevet választanék, aminek nem utálom a rövidebb formáját. Nekem pl. a Kinga, Tímea nevek is tetszenek, de sok más is.
13/58 anonim válasza:
en is szeretem a nevem, bar sokszor visszakerdeznek miatta, mert ugyanaz, mint az egyik teve bemondoe :D
14/58 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a nevem, és engem is Anettnek hívnak:)
olyan egyedi a mi kis falunkban:)
15/58 anonim válasza:
Kamilla- szerintem szép név, bár attól szarabb poén nincs amikor kamillateának hívnak...
16/58 anonim válasza:
Én Nóra vagyok,és szeretem a nevem.semmi pénzért nem változtatnám meg.
17/58 anonim válasza:
Én is Nóra vagyok, régebben nem szerettem, de mostmár tetszik.
18/58 anonim válasza:
én nem szeretem..xD szivessen lennél pl Leonetta. vagy Zoé esetleg Nadine..
Anett vagyok amugy.
19/58 anonim válasza:
Én utáltam..16évesen át is írattuk:D
Máriából lettem Noémi. A Mária túl komoly volt hozzám, meg régies.
20/58 anonim válasza:
Hát én megvagyok vele!!:D:D De sokkal jobban tetszik a Regina vagy a Sara név!:D
Am Szabina vagyok! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!