Szereted a nevedet? Mit választanál magadnak, ha megtehetnéd?
Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 10:07
21/58 anonim válasza:
Én Erika vagyok.Néha szeretem néha nem.
Mikor milyen kedvem van X)
22/58 A kérdező kommentje:
Húú, de sok Anett van ITT! :) Pedig én nem ismerek sokat... :)
2009. szept. 20. 21:30
23/58 anonim válasza:
én is Anett vagyok és nagyon szeretem! Abban az időben, amikor születtem, még ritka volt ez a név.
24/58 anonim válasza:
Én Zsófi vagyok és tetszik a nevem, sosem volt bajom vele.
25/58 anonim válasza:
Én Niki vagyok,de inkább Kornélia lennék:)például:)
26/58 anonim válasza:
Én utálom, mert a vezetéknevel és a keresztnevem együtt vagyok hülyén hat, olyan kemény a hangzása... Az Ágnes szerintem szép név, és a szüleimnek pont az lett volna a másik névötletük, kár, hogy nem azt választották végül... :)
27/58 anonim válasza:
Vagyok helyett nagyon, csak nem tudok írni :D
28/58 anonim válasza:
én nagyon szeretem a nevem, régen nem ismertem senkit ugyanilyen nevűt, de most egyre többen leszünk. még így sem sok, de gyarapodik...
ha másikat kéne választani akkor Loretta lenne.
(amúgy Fruzsina)
13\l
29/58 anonim válasza:
nekem elmegy:D
am Gábor vok, ez tök átlagos név...és pont ez a király benne :D
nem akarok kitünni:D
30/58 anonim válasza:
Én Zsuzsanna vagyok, de Ajnának hívnak, és nemsokára hivatalosan is Ajna leszek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!