Ez a két dolog csak szerintem üti egymást?
Minden korombéli lánytól csak visszautasítást kapok. Mégis azt mondják a barátaim, hogy bízzak magamba, legyek jó véleménnyel magamról.
Most 3-4 hónapja nem kaptam visszautasítást, mert ennyi ideje nem csajoztam. Egész jól elvoltam. Aztán nemrég megpróbáltam ismét a társkeresést. Szokás szerint visszautasítás lett a vége.
És rájöttem, hogy ahhoz hogy becsüljem magam nem szabad ismerkednem. Hiszen ha mindenki visszautasít, hogyan becsüljem magam?
mondjuk tudom az okát.
nem vagyok az a típusú pasi, aki a korombéli lányokhoz való. ilyen korosztályban az ember még bulizik, koncertezik, vagánykodik.
én nem ilyen vagyok. dolgozok, sportolok, a barátaimmal talizgatok stb.
a vagánykodás és az eszeveszett bulizás távol áll tőlem.
Figyelj! Én pszichológus vagyok, és mindenkitől azt szoktam kérdezni, hogy ha Te nem fogadod el saját magadat olyannak amilyennek vagy, hogyan várhatod el mástól, hogy megtegye? Mikor kamasz voltam engem is sokan visszautasítottak, sőt, rám sem néztek a fiúk, aki meg rámnézett, az nekem nem tetszett.
A visszautasítás nem a személyednek szól, nem szabad ilyen következtetéseket levonni. Majd jön egy lány, aki tud Téged értékelni és akkor megtalálod majd az összhangot. De addig se add fel, mert nem a visszautasítások száma határozza meg az önbizalmat :)
Utolsó vagyok: én pl. pont ilyen párt kerestem magam mellé. Meg is találtam. Nem vagyunk azok a nagy bulizós fajták, soha nem cigiztünk, inni csak ritkán és mértékkel, inkább egy egy jó koncert, de mégjobb a társasozás a barátokkal esténként...
Megtalálod a hozzádvaló lányt ne aggódj :)
4: honnan veszed hogy megtalálom a hozzám való lányt, ha mindenki visszautasított eddig?
Ha pszichológus vagy, tudhatod hogy a sok kudarcélmény, sikerélmény nélkül rányomja a bélyegét az ember személyiségére, viselkedésére.
És ezen nem nagyon lehet változtatni, hiszen csak a sikerélmény változtatna rajta. Ördögi kör...
szerintem olyan lányoknál próbálkozz,akik olyanok mint te.
és ne az ilyen vagánykodó bulizós lányoknál.gondolom ők is érzik,hogy te nem ilyen vagy és ezért "ráznak" le
az a baj, hogy olyan lányoknál próbálkoztam.
de manapság az ilyen lányok jó része már elkelt, a többiek pedig jóképű pasit keresnek. Még akkor is, ha ők nem kimondottan bomba csajok...
4-es vagyok.
Sajnos interneten keresztül soha nem foglak meggyőzni az ellenkezőjéről. De nem is az a célom. Majd meglátod.
Tudom, hogy nehéz, se sikerülni fog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!